sacha Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No to Legia miała farta dzisiaj że nie przegrała chociaż w ostatniej minucie miała szanse na gola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Chciałoby się coś więcej napisać , ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 .Jak Piast przegra to nie tylko trzeba mrozić szampany ale też już zaczynać drut ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 .Jak Piast przegra to nie tylko trzeba mrozić szampany ale też już zaczynać drut ściągać Ale Legia jedzie do Lubina a Zagłębie całkiem ładnie grało wczoraj. Co powstrzymało Legię zagrać z Ruchem tak jak z Cracovią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Przy takiej grze skończy się jak rok temu . Zagłębie gra, Legia statystuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 NIE fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 NIE fajnie .Bardzo nie fajnie . Przy takim poziomie jak z Ruchem i dzisiaj mistrza nie będzie . Jeśli kandydat na mistrza oddaje 2 strzały celne na 90 minut to jak dla mnie gdzieś tak ze 2x za mało. Zagłębie strzelało 3x z czego 2 wpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A pisalem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ci co tam już szampany kupowali czy je nawet już do lodówki wkładali to niech z tą swoją euforią poczekają do bardziej klarownej sytuacji albo do finalnych rozstrzygnięć.... Nasze rodzime wydanie "kopanej" nie takie historie widziało już , no zresztą...... kibice warszawskiej drużyny jak nikt wiedzą jak to jest gdy "pompowany do granic wytrzymałości balonik - pęka z hukiem" .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 tak dla przypomnienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 tak dla przypomnienia Byłem na tym meczu . Bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja też byłem. Szok był tak wielki że siedzieliśmy na trybunie w całkowitym milczeniu jeszcze kilkanaście minut po ostatnim gwizdku. Z letargu wyrwał mnie głos "dobra idziemy". Droga na piechotę na osiedle tez nam minęła w milczeniu....jeszcze dzisiaj jak pomyślę o tym meczu to mnie trzęsie. .... Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez grzesiekp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Taaaaaa a ja siedziałem na rybach koleś miał radio no i sobie słuchaliśmy ten meczyk 10 min przed końcem zawinąłem się do domu wchodzę do domu a ojciec ze mnie kula w drzwiach jak Legia w 5 minut pozbyła się mistrzostwa. Taka polska piłka za tydzień jak patrzałem terminarz Legia u siebie z Piastem Gliwice mecz za 6 punktów. może być ciekawie do końca sezonu. Coś czuje ze za wczorajszą porażkę to chłopaki dostali dobra jazdę od Czerczeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tak sobie popatrzyłem na kalandarz spotkań. Legia gra z Piastem i dobrze byłoby żeby wygrała tyle że jak zagra tak jak z Ruchem czy Zagłebiem to jej Piast ze dwie wrzuci nawet na Łazienkowskiej. Gorsze jest to że później Piast gra z Ruchem , Ruchowi puchary nie grożą a lepiej mieć mistrza za sąsiada niż w stolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 I nagle sie okazalo, ze Galaktyczna Legia to druzyna przecietna, co przegrac moze z jakims tam Piastem ???? No to czego szukac w Europie? Raz jeszcze - polska ekstraklasa to amatorka, kilka dobrych dekad od profesjonalizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ja to widzę tak. 2 maja mój ukochany Kolejorz kasuje Legię w finale PP. Piast robi 9 pkt, w tym kasuje Legię na Ł3. I w ten sposób najbardziej pyszałkowaty prezes w lidze - Cygan - obejdzie się smakiem na 100lecie A tak na poważnie, to czy styl gry narzucony przez Ruska nie daje się czasem za bardzo we znaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Puchar jest NASZ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Teraz cala Wielkopolska kibicuje goraco Legii w walce o mistrzostwo...sie porobilo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Puchar jest NASZ!!!! Byście chociaż za asystę podziękowali........a nie tylko puchar puchar puchar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Byście chociaż za asystę podziękowali........a nie tylko puchar puchar puchar Taaaa, dogranie było pierwsza klasa zaskoczyło obrońców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Byście chociaż za asystę podziękowali........a nie tylko puchar puchar puchar DziękujeMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Teraz cala Wielkopolska kibicuje goraco Legii w walce o mistrzostwo...sie porobilo Ale po co? Lech żeby zagrać w europejskich pucharach musi to wywalczyć w lidze czyli musi stać się cud. Od sezonu lub dwóch zmieniły się przepisy i żeby zagrać w lidze europy przez PP trzeba go zdobyć. Prawo do gry przejmuje czwarte miejsce w lidze. Gratuluje zdobycia pucharu. Jako zagorzały kibol Lecha liczyłem że na stulecie nie zdobędziecie nic . Niestety nie wyszło. Dodam jeszcze że byłem na tym meczu i jest mi wstyd za to co się stało po utracie bramki. Ja się z takim zachowaniem nie utożsamiam i myślę że to był mój ostatni wyjazd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Aaaa, dzieki za nauke, nie wiedzialem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Blisko , coraz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Alez kazdy wiedzial, nawet ci, co pilka interesuja sie w ogole, ze L bedzie miala w tym sezonie miszcza. Niech ma, ladnie przy rocznicy okraglej wyglada. Tylko pytanie - co dalej? Znowu wstyd na cala Europe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi