sacha Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Prezes już robi czystki w Legii, Vranjes, Rzeżniczak i Brzyski, zostali odsunięci od drużyny i mają sobie szukać nowego klubu.Aleksandrow wcale nie jest lepszy, raczej gorszy od w/w trójki i co? tyle że dopiero co wydano na niego kasę więc głupio się go pozbyć, zresztą kto by go chciał?Odsunięcie tej trójki wcale nie sprawi że Legia zacznie grać ładniej i skuteczniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Aleksandrow wcale nie jest lepszy, raczej gorszy od w/w trójki i co? tyle że dopiero co wydano na niego kasę więc głupio się go pozbyć, zresztą kto by go chciał? Odsunięcie tej trójki wcale nie sprawi że Legia zacznie grać ładniej i skuteczniej.A tego to ja już nie wiem. Trzeba by było o to prezesa zapytać. Jego ludzie, jego decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 37 minuta i wcale nie widać że Legia gra z zespołem słabszym i półamatorskim a jeszcze niech im wyjdzie jakiś kontratak to będzie dogrywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Co tu taka cisza Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Co tu taka cisza Jak zazwyczaj na pogrzebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 45 od ligi mistrzów!... Plus to co doliczy "Turek" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Co tu taka cisza Modlimy się żeby Dundalk nie wygrał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 45 od ligi mistrzów!... Plus to co doliczy "Turek" Zdaje się że można już teraz: Panie Turek , kończ pan ten mecz!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wierze w to że się uda W zasadzie to nie dopuszczam innych możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A tak na poważnie to zęby bolą jak się ogląda, nie tylko dzisiaj...... Zdaje się że przed sezonem Koralik zrobił najgorzej jak mógł!!! Lepsze ( Hasi) jest wrogiem dobrego( Czerczesow)...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Hej!Niezbyt często piszę, niemniej postawa Legii mnie... zadziwia. Chciałem napisać zawstydza, ale jest to wstyd pomieszany z właśnie- zadziwieniem, poczuciem żenady, żalu, strachu, zniesmaczenia...Kibicuję na dobre Legii od czasu gdy Wojtek stzrelił gola Sampdorii.W moim mieście nie ma klubu piłkarskiego na miarę choćby 3 ligii, więc żadny ze mnie ultras- zwykły kibic telewizyjny.Legia w tym sezonie gra tak potwornie że- nie wiem, choć próbuję zrozumieć- czyja to jest wina, że jest tak bardzo źle??Zarząd? Zmiana Czerczesowa? Zaślepinie sławą zarządu? Głupie transfery? Itp. Itd.Bo nawet awans do LM (a pisze w przerwie tego meczu), nie zmieni, że pachnie duuuzym smrodem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Co tu taka cisza bo i co tu komentowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Myslicie ze moze byc jeszcze gorzej? Czy tylko lepiej? 35 min do kasy Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Bo nawet awans do LM (a pisze w przerwie tego meczu), nie zmieni, że pachnie duuuzym smrodem...Awans awansem ale co dalej ? Przy takim poziomie gry to nawet nie chcę myśleć co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Awans awansem ale co dalej ? Przy takim poziomie gry to nawet nie chcę myśleć co będzie Kasa dla klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 a co dalej?mysle ze nic, poza ,witaj przygodo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Awans awansem ale co dalej ? Przy takim poziomie gry to nawet nie chcę myśleć co będzie Co będzie ....To co zawsze ... Oni dziś nie myślą co bezie byle siano na konto wpłynęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Panowie, bez złośliwości i przekąsu. Szczerze podziwiam Was, że jesteście w stanie w ogóle się tym g... interesować!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 nie mam juz zdrowia na takie pierd.....nie,na Nacional Geo jest tydzien z rekinami,przelaczam!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 nooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Kasa dla klubui pewnie trochę wstydu. Ale jak będzie kasiora to jakoś ten wstyd przełkną . Tylko kibiców szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No juz jest super gramy w 10- tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Lepiej niż w 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Czy mistrz Polski ma poziom gry taki jak półamatorzy z Irlandii czy półamatorzy z Irlandii grają na poziomie mistrza Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 GOL!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi