Guzu Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ludalosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Lepiej grali od nich w drugiej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Juz chyba nic się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Bank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jeeeeeest Uffffff Udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Uff!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Nie ważne jak ... ważne ze jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 a teraz jak nic się nie poprawi w grze to wyobraźcie sobie mecz z Realem czy innym Bayernem... brawa za awans ale tylko tyle niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Kto na losowanie jedzie ?Wiadomo juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Będzie wstyd w tej LM i nic więcej.Awans awansem ale trzeba tam jeszcze coś pokazać.Oglądając ten mecz czułem się jak na meczu A klasy.I ten lans prezesa Kurskiego przed chwilą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udało się...Dziwny ten futbol- nie udawało się, gdy grali nienajgorzej za Urbana i Berga, udało się jak grają taka padakę.Cały czas mam nadzieję, ze w tym szaleństwie- wide zmiana trenerów, Czerczesowa na Hasnika, fatalne transfery na pierwszy rzut oka itp. jest metoda.Liczę na to, że Prezesi są mądrzejsi od nas kibiców i wiedzą co robią... I nie zadowolą sie "tripletem" i kasą...Bo boję się,jak każdy chyba, pomyśleć co będzie, nawet nie jak przyjedzie Bayern, Barca czy inny Real, tylko drużyna z Grecji, Turcji czy innej Szwajcarii.... Nie mniej- na razie cieszmy się, ze mamy pierwszy awans do LM od lat. Co by nie było- czeka nas pół roku fajnych emocji .Ten wieczór należy do Legii i tego nikt jej nie odbierze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Kto na losowanie jedzie ? Wiadomo juz ?Nie wszystko ,jutro jeszcze 5 spotkań i będzie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Będzie wstyd w tej LM i nic więcej.Awans awansem ale trzeba tam jeszcze coś pokazać.Oglądając ten mecz czułem się jak na meczu A klasy.I ten lans prezesa Kurskiego przed chwilą Jak żeś taki prorok to numery totka na jutro podaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 naprawde czuje sie zaszcycony i oczywiscie niezmiernie oszolomiony tak nieprawdopodobnie niewiarygodnym wrecz sukcesem,komu mam dziekowac?a nie jasne ,to polska mysl szkoleniowa pod znanym przez 21lat tytulem,jak tu przetrwac-moze sie uda,lub tez,ostatnio modne: biegnij ,biegnij nie wazne gdzie byle bys biegal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Nie wszystko ,jutro jeszcze 5 spotkań i będzie jasne.Pytałem o delegacje Legii 21 lat... to szybciej do NATO weszliśmy a i Unia byla szybciej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jak żeś taki prorok to numery totka na jutro podaj Aż tak dobry nie jestem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiadomo co będzie w grupie ,to się zobaczy...Wiadomo jednak ze Legii kapnie parę baniek za które mogą wzmocnić szeregi swojej drużyny co może dać w przyszłości jakiś efekt.Najważniejsze teraz to zagrać jak tylko najlepiej potrafią i w przyszłym sezonie i kolejnych regularnie się kwalifikowanych do LM Wiadomo LM to nie tylko prestiż ale przede wszystkim kasa Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Są normalni kibice. Faktycznie grali po dziadowsku. W drugiej połowie lepiej i to w 10. Ale to nie przekreśla oczywistego sukcesu. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez bartsiedlce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 godski jakiego sukcesu?To raczej powód do wstydu ze nasze drużyny awansują do LM co 20 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Panowie dyskutanci, proszę zakończyć te osobiste przepychanki, bo ja zakończę Wasze możliwości. Macie coś do siebie? Proszę to sobie prywatnie wyjaśnić, nie wszyscy mają ochotę to czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Mecz wywołał wiele emocji które widać i tu w wątku i wydaje mi się ze w wymianie zdań nie ma interpersonalnych wycieczek a po prostu emocje ! Tej jesieni, wątek "Legia" będzie jednym z goretszych w Cafe Obawiam się ze spektakularnych wzmocnień nie będzie. Kupią kogoś za Nico ( bo zdaje się leci do Hull) , i może kogoś za banitów i to wszystko. Za dużo kasy leżą jeszcze byłemu właścicielowi panu W. Kasy którą muszą oddać, no chyba ze W. trochę odpuści raty i będą mogli coś więcej. ... Hej Legia Legia..... Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez grzesiekp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Należy się wysoka premia osobie która losowała Co do dwumeczu, cóż mogę napisać. Legia słaba, ale tamci grali jak amatorzy. Nie jestem w stanie pojąć jak przeszli BATE.Co będzie w LM? Chyba wszyscy wiemy. Baty i zarobione 200 mln PLN.Jaka szkoda, że w LM nie grała już Wisła po Panathinaikosie i APOELu, a Legia po Celtiku. Może dziś nasz dziadowska, klubowa piłka wyglądałaby inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi