David77 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Najbardziej wkurza to jak wykonują swoją pracę i jakie biorą za to pieniądze. Awans do ćwierćfinału mistrzostw Europy to wielki "sukces" gdy mamy siatkarzy czy ręcznych od dawna w światowej czołówce, to jest niesprawiedliwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Tomek. Nie cieszą się. Żółć zalewa że Legii się udało. Jeszcze podłożyli by nogę i kij w szprychy by włożyli żeby ta k... się wywróciła.... Taka natura niektórych....Smutne to....A na "Januszowe" podśmiechujki, to ręce opadają...... Jeżeli Legia przegra dziś wysoko to dopiero się zacznie używanie. Gimbaza( i mam tu na myśli gimbów w każdym wieku) posika się z radości. A memom nie będzie końca..... Tylko Legia!! Edytowane 14 Września 2016 przez grzesiekp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ja z sukcesu legii cieszę się bardzo tak jak z ćwierćfinału euro . Zarobki według mnie nie są proporcjonalne do wykonywanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Fajnie że Legia wylosowała LM. Wpadnie trochę kasy. Ale nie oszukujmy się, będzie grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Kurczę taka piękna 20-sto letnia seria bez straty bramki w LM Edytowane 14 Września 2016 przez stone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 E! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 0-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Panie sędzio kończ Pan juz ten mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Panowie, a to w polowie dortmundzka mlodziez, bawia sie...ech ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Chłopcy do bicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Nie lamentujcie, nie z takich opresji się wychodziło... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 tragedia zero jakielkolwiek gry w piłkę ze strony Legi wiedziałem ,że będą baty ale to co oni robią to popostu wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 30-LAT Polskiej mysli szkoleniowej daje rezultaty,wiec gdzie nadal jestesmy,w d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Polskiej? A mecz jest w sumie wyrownany, nasi sa jedynie po prostu starsi, wolniejsi, slabsi technicznie i pilkarsko, do tego przestraszeni i przytloczeni ciezarem oczekiwan kibicow na wlasnym stadionie...ale tak poza tym to prezentuja sie godnie ???? Edytowane 14 Września 2016 przez coloumb 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Noz w masle.Ile kawalkow beda chciec,tyle beda miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 a czyjej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Te rozbuchane media. LM. Nie wiem, czy za mojego życia obejrzę dobrą grę naszych w LM. A, byłbym zapomniał. Widziałem kiedyś, w końcu jestem Łodziakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) podejrzewam ze rowniez nie zobacze,dopoki doputy po dwoch dobrych meczach na euro pewnego obroncy zostal on okrzykniety postrachem Realu Te rozbuchane media. LM. Nie wiem, czy za mojego życia obejrzę dobrą grę naszych w LM. A, byłbym zapomniał. Widziałem kiedyś, w końcu jestem Łodziakiem. hle,hle ,hleswoja droga niezla polityka medialna Edytowane 14 Września 2016 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Olać ten mecz mamy jeszcze dwa słabe zespoły z grupie wjec AWANS JEST NASZ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Te rozbuchane media. LM. Nie wiem, czy za mojego życia obejrzę dobrą grę naszych w LM. A, byłbym zapomniał. Widziałem kiedyś, w końcu jestem Łodziakiem. To Legii z Blackbourn nie pamiętasz pewnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi