TOMIS1975 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Nieuchronnosc kary!Swiadomosc spoleczna.U nas brak tego i tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ciekawe czy Real wykręcić dzis Legii kierunkowy do Warszawy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Statystyki meczu : - posiadanie piłki: 76% - Real, 24% - MALARZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Na jakim programie mecz bo nigdzie nie widze... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Juz sie dzieje http://sport.interia.pl/klub-legia-warszawa/news-trzech-kibicow-legii-zatrzymanych-w-madrycie,nId,2292555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Piwko jest orzeszki i chipsy i czekam na mecz.A co do wybryków to na pewno pomyłka i wina bariery językowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Na jakim programie mecz bo nigdzie nie widze... Canal+ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Juz sie dzieje http://sport.interia.pl/klub-legia-warszawa/news-trzech-kibicow-legii-zatrzymanych-w-madrycie,nId,2292555Trzoda i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Zazwyczaj jestem optymistą i dlatego dzisiaj skromne 3-0 dla Realu Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Na jakim programie mecz bo nigdzie nie widze... Słabo szukasz. TVP 1 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 A no faktycznie jest na jedynce jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Na totolotku dają 20 zł za rejestrację. Zawarłem zakład za darmo. 1760 zeta darmo jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Na totolotku dają 20 zł za rejestrację. Zawarłem zakład za darmo. 1760 zeta darmo jakby co Ma wp piszą, że kurs na Real 1,02 wręcz jak na ligę mistrzów niespotykany ???? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Na jakim programie mecz bo nigdzie nie widze... Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkW radiu mówili, że na comedy central ... Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ja bym śmiał jak by Legia nie Legła ale to chyba by było za piękne żeby mogło być prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ja liczę przynajmniej na walkę. Może być i 6:0 ale ma być walka. Gryzienie murawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) ...będzie gryzienie ... bolesne Edytowane 18 Października 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Łołoło Real w opałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Edytowane 18 Października 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Bardzo dobra grs. Ale niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 2:1 hmmm No kurna jak by nie ta druga przypadkowa bramka to by było pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Jeszcze wygramy :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Nie poddawaj się...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Szkoda tych pierwszych niewykorzystanych sytuacji. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi