radek_u Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) No i konsekwencje towarzyskie Bardzo miły gest kibiców w stronę wschodnich sąsiadów. Myślę, że to było celowe, że to właśnie z ruskiego filmu zaczerpnięto postaci do oprawy I teraz czekamy na odzew z drugiej strony A mecz słaby i szkoda, bo mimo że Legii nie kibicuję, to takich "małych"sukcesików w pucharach najzwyczajniej brakuje. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez radek_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Szkoda... oglądałem od 50 minuty. Nastawienie rywali na mega obronę powinno się im zemścić. Nie stworzyli w ataku w zasadzie żadnej sytuacji, a i kondycyjnie nie wyglądali najlepiej. Zobaczymy co Lech dziś pokaże...oby upał przeszkodził Holendrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Sportowo to słabo...bardzo słabo. Mimo że baardzo mi nie po drodze z Legią to muszę przyznac ze oprawa (zresztą jak zwykle) była niesamowita.Brawo ultraska!! Nie bardzo rozumiem za co te kary? Nawet towarzysz T Lis skomentował oprawę,ciekawi niech poszukają ale szkoda nerwów na niego i jego dydrymały. Mimo wszystko powodzenia w lidze europy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Taka prawda że Legia nie miała ataku. W pierwszej połowie jedna fajna sytuację z główki miał songoku ???? i nic więcej. Potem w drugiej połowie trochę się obudzili co nie zmienia faktu że zagrali słabo. Widać jak Rado brakuje plus Odzidzi. Szkoda że go sprzedali, bo fajnie Legię się oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) ja nie rozumiem polityki tego klubu maja fajna pake , zaczynaja fajnie grac i sa tego efekty potem przychodzi lato nowa runda i k...s sprzedadzą po sezonie dwoch ,trzech wiodacych zawodnikow i sie zaczyna padaczka i nie jest to pierwszy sezon conajmiej 2-3 sezony do tylu podobna sytuacja tez trzeba panietac ze siakna Legia w ubieglym sezonie troszke przytuliła za LM a takim zastrzykiem to powinni przynajmiej w naszej nieszczesnej lidze dominowac i grac na jakims poziomie a jak widac na zaloczonym obrazku jest ch..a straszna Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Gadka o karach ich wysokości to zwykłe bicie piany. A już środowiska związane z pewną gazetą będą trzepać tę pianę do bulu. . Pożyjemy zobaczymy. A pisanie o miłych gestach do wschodnich sąsiadów w związku z inspiracją filmową to ,takie nie do końca i mocno naciągane. Inspiracja pewnie była( ani to zabronione, ani złe, ale przede wszystkim PRAWDZIWE bo takie okropne rzeczy jak strzelanie do dzieci podczas Powstania miały miejsce!!!) Ale znając anty komunistyczne i anty sowieckie/radzieckie nastawienie trybun w Warszawie to o żadnej "wymianie uprzejmości" nie ma mowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Gadka o karach ich wysokości to zwykłe bicie piany. A już środowiska związane z pewną gazetą będą trzepać tę pianę do bulu. . Pożyjemy zobaczymy. A pisanie o miłych gestach do wschodnich sąsiadów w związku z inspiracją filmową to ,takie nie do końca i mocno naciągane. Inspiracja pewnie była( ani to zabronione, ani złe, ale przede wszystkim PRAWDZIWE bo takie okropne rzeczy jak strzelanie do dzieci podczas Powstania miały miejsce!!!) Ale znając anty komunistyczne i anty sowieckie/radzieckie nastawienie trybun w Warszawie to o żadnej "wymianie uprzejmości" nie ma mowy!!!Grzesiu,, bólu...nie bulu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Ale przecież specjalnie tak napisałem!! Jak to drzewniej bywało z tym bulem właśnie.. Adasiu.... Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez grzesiekp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Nie zasłużyli na awans do LM... A swoją drogą to z taką grą nie mieliby tam czego szukać.Oszczędzili nam wiele wstydu... Jak dla mnie to jednak szkoda, bo w meczach Legii w LM było bardzo dużo goli, a gole to przecież kwintesencja futbolu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jak dla mnie to jednak szkoda, bo w meczach Legii w LM było bardzo dużo goli, a gole to przecież kwintesencja futbolu :).no tak nawet jak dostają 8 sztuk przefajny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Poległa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Szkoda Wielka. Ja jak kiedyś pisałem nie kibicuję stołecznej drużynie w lidze. Ale jeśli gra w pucharach to kibicuję Im z całego serca. Przecież reprezentują naszą kochaną Polskę. Dziękuję za wspaniałą oprawę. Niech prawda zwycięży. A naród który nie zna własnej historii jest nic nie warty. A ci za zakłamują historię niech odejdą w niepamięć. Przykład... Kolegi córka związała się z Niemcem. I przyjechali do Polski. I on do teścia gada że Polacy są winni śmierci milionów. Aż mu widelec z ręki wypadł przy obiedzie...Sam miał olewczy stosunek do historii. Nie miałem satysfakcji jak poruszony mi o tym opowiadał. Po prostu na własnej skórze się przekonał co znaczy zakłamywanie rzeczywistości. A tego biednego Niemca tak nauczyli w szkole... Ja do nie winię.. Ale tych co to uczyli już tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ci Niemcy to w ogole biedny narod. I niewinny. Do tego pechowo sa zle uczeni, albo zle rozkazy musza wykonywac. Szkoda sie wielka robi, tacy niezaradni ???? Co do Legii, wstyd niestety. Ciekawe, w czym tkwi tajemnica braku profesjonalizmu w polskich ekipach? Bo przeciez nie w tym rzecz, ze decyduje polska mentalnosc, cudzoziemcy graja rownie bez polotu i zadzy zwyciestw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Do tego pechowo sa zle uczeni, albo zle rozkazy musza wykonywac. Szkoda sie wielka robi, tacy niezaradni Co do Legii, wstyd niestety. Ciekawe, w czym tkwi tajemnica braku profesjonalizmu w polskich ekipach? Bo przeciez nie w tym rzecz, ze decyduje polska mentalnosc, cudzoziemcy graja rownie bez polotu i zadzy zwyciestw.U nas też niekoniecznie uczą o takich tematach jak zajęcie Wilna czy sprawa Zaolzia. O zdobyciu Moskwy jak najbardziej ale o tym że spierniczaliśmy bo się między sobą nie mogliśmy dogadać to już nie .Legia - obciach, Arka i Lech przynajmniej pokazali wolę walki. A może Legia też miała ale ja widziałem zupełny brak dokładności, czy podań z jakąś tam dokładnością nie ćwiczą na treningach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Po dzisiejszym meczu z Niecieczą już absolutnie nie mam wątpliwości - temat przerósł Magierę. W zeszłym roku był Hasi, rozwydrzone chłopaki trafili na trenera profesjonalistę i do tego ch - uja który nie popuści, gwiazdeczkom się to nie podobało więc grali na fochu - przyszedł Magiera i chłopaki odetchnęli grając mega piłkę bo byli na głodzie...co niestety zaciemniło obraz sytuacji...VOO ciągnął grę a poza tym wszyscy grali na mega spinie bo LM, Europa itp....wszystko przypisano Magierze....ok może mentalnie do nich dotarł...ale czy piłkarsko? Patrząc z perspektywy czasu - chyba nie. Zima pierwsze autorskie zgrupowanie JM...i co? ledwo wygrywamy mistrza... o kilka cm tak na prawdę....zgrupowanie w lato i sytuacja się powtarza. Nie ma stylu, nie ma lidera, nie ma pomysłu.... a transfery są z Biedronki. Ktoś chyba za to bierze odpowiedzialność?Szkoda Magiery, ale to wszystko było zbyt szybko i było zbyt piękne...to być może trener na lata ale jeszcze nie teraz.Legia grać ku..wa mać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Legia grać ku..wa mać !!Nie poprawię Ci humoru ale Legia ........grać nie będzie . I w/g mnie nie jest to wina Magiery. Kim ma grać ? sprzedali 2 gości co im robili ponad 50% bramek na sezon to znaczy że będą strzelali 50 % bramek mniej - proste jak budowa cepa. A jeśli przeciwnik strzeli więcej to wygra ale to akurat obecnie dosyć łatwe w meczach z Legią . Gdzieś widziałem tytuł : "Legia straciła miliony". Legia nie straciła bo ich nie miała a na dodatek nie straciła tylko zarobiła na Nikolicu i Priovicu, sprzedając musieli przyjąć opcję że do LM nie wejdą bo nie ma jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 cytat : "Magiera przyznał, że okres letni to dla jego zespołu trudny czas. - W tej chwili w ogóle nie trenujemy, bo nie ma kiedy. Wsiadamy w autokar, pięć godzin do Warszawy, regeneracja, w poniedziałek znowu autokar i na mecz Pucharu Polski. W piątek kolejne spotkanie ligowe. Tak to wygląda. Staramy się szukać rozwiązań, rozmawiać, iść na kawę. Jestem przekonany, że ta drużyna odpali, zacznie grać tak, jak się tego od niej oczekuje. Lipiec i sierpień to najtrudniejsze miesiące dla drużyn, które grają w europejskich pucharach - podkreślił szkoleniowiec mistrzów Polski. - W okresie przygotowawczym rozgrywamy mnóstwo spotkań. Zaraz będzie dziesięć w ciągu 33 dni. Damy sobie radę, podniesiemy się po tym - zapowiedział Jacek Magiera."Nie grać w LM i LE i mają problem rozwiązany . Czy ja nie jestem genialny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 <...> Nie grać w LM i LE i mają problem rozwiązany . Czy ja nie jestem genialny ? spoko, Lech już to odkrył 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Mam wrażenie, ze Jacek Magiera chce jechać jesienią na urlop. A jeszcze rok temu był pompowany temat, że to następca Nawałki. Moim zdaniem to warszawska wersja Mariusza Rumaka :-) Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez wojciiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Nie tylko zęby bolały!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Co taka cisza!? A! Nie! Czekaj!Legia wygrała! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Nie oglądałem bo na działce jestem. Ale styl taki jak w poprzednich meczach czy coś lepiej ? dokładność ? okazję ? celne strzały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Jest nadzieja! Było ciut lepiej! Był parę ciekawych akcji, Bramka Dominika,Mąka miał parę ciekawych podań, strzelił w kolejnym meczu bramkę(powinny dać mu trochę luzu..) akcja i bramka Gui.... Krok po kroku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Za chwilę zaczyna Legia. Jakieś typy, przeczucia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 100% pojazd z uefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi