godski Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Słabo. Ale lepiej od Kazachów. I wygrana na wyjeździe dobrze rokuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Myślałem ze ich rozjada po tym walkowerze żeby udowodnić że zasługiwali na LM... no cóż liczy się wygrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Legii gratuluję wyniku,pięknie pokazuje jak słaby jest Celtic w tym sezonie,a mimo wszystko może zagrać w LM.Mnie jednak, pewna sprawa trochę zniesmaczyła,otóż nagle Liga Europy zawitała na antenie tvp......mam nadzieję, że niesmak minie za tydzień, jak pokażą mecz Ruchu Chorzów. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To akurat jest logiczne. Bez względu na to z którą drużyną sympatyzuję.Oglądalność meczu Legii będzie na 100% większa. A oglądalność to kasa.Ale jeśli by była mozliwość to lepiej by było by transmitowali również mecze innych Polskich drużyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jednak jest jakaś marna sprawiedliwość na tym Świecie "Maribor dzięki bramce Tavaresa w 75. minucie pokonał na wyjeździe 1:0 Celtic Glasgow wywalczył awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów.Szkoci zagrają w Lidze Europy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Krew mi się gotuje w żyłach jak wspomnę o Vrdoljaku i kierownictwie drużyny.Dawać tych szkotów do grupy !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Otóż to. Teraz drugi dwumecz w LE... Byłoby pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie jeszcze Legia musi wygrać jeden mecz ... nie dzielcie skóry na niedźwiedziu. Nie wyobrażam sobie aby mogła przegrać po tej całej aferze i odpaść. Ale cóż jak wiadomo piłka jest okrągła a bramki są dwie:D Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=hrs-MPsHvR4 jako najlepszy komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Chyba ze znowu jakis numer odwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 http://sport.tvp.pl/16620040/kibice-legii-igraja-z-uefa-kontrowersyjna-flaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 No i podanie do UEFA o kolejną karę złożone. Gratuluję. Głupoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Myślę że już spokojnie można pogratulować Legii i ich kibicom awansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) chyba będą kary, oby tylko nie walkower smutne "Bo futbol nie ma znaczenia. Pieniądze mają". Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zdecydowanie,to by było skurwysyństwo ............taki walkower. Finansowo na pewno się odbije,ale nic więcej,tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ale oprawa super. Pomysłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Bardziej mnie martwi styl w jakim wczoraj chlopaki wygrali. Od 60 min mocno przysiedli a przecież ten skład miał wolne w lidze. Berg też w trakcie meczu nie wyglądał na zadowolonego z gry. Cieszę się że wygrali ale nie za bardzo mi sie ich gra podobała trochę przypominało to styl z początku sezonu.A oprawa jasne robiła wrażenie tylko po co? Żeby teraz klub tracił kasę (w najlepszym wypadku) i co teraz znów żyleta zarządzi żeby kupować drożej bilety? bez sensu, było spotkanie władz klubu z przedstawicielami kibiców przed meczem i dobrze wiedzieli jakie mogą być konsekwencje. Rozumiem frustracje kibiców bo sam nadal jestem wkurzony za karę UEFA ale bardziej będę wkurzony jak ich teraz wykluczą z rozgrywek albo zamkną stadion. Po holerę te race, jest tam mnóstwo sprytnych i inteligentnych ludzi czemu nie pokombinować żeby zrobic oprawę zgodną z przepisami a w podtekście przysrać UEFA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Rozumiem żal i złość kibiców. Sektorówka na wysokim poziomie. Z drugiej strony, trudno mieć pretensje do organizacji, która jest antonimem fair play. To tak jakby mieć pretensje do złodzieja, że kradnie. No kradnie, ale przecież wszyscy o tym wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Bardziej mnie martwi styl w jakim wczoraj chlopaki wygrali. Od 60 min mocno przysiedli a przecież ten skład miał wolne w lidze. Berg też w trakcie meczu nie wyglądał na zadowolonego z gry. Cieszę się że wygrali ale nie za bardzo mi sie ich gra podobała trochę przypominało to styl z początku sezonu.Masz rację. Od 60 minuty byli ale tak jakby ich nie było. W takim stylu skończy się tak jak rok temu, być może jedna wygrana z jakimś cypryjskim zespołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No i mamy grupę L:1.Metalist Charków2.Trabzonspor3.Legia Warszawa4.Lokeren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Z takiej muszą wyjść. Leszcze z Ukrainy, juniorzy z Belgii i turecka geriatria. Grupa rewelacyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 No i mamy grupę L:1.Metalist Charków2.Trabzonspor3.Legia Warszawa4.Lokerennie ma tragedii zawsze moglo byc gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Podbeskiedzie-Legia 2:1 oby to tylko chwilowa zadyszka a nie spadek formy zauważalny w ostatnich dwóch meczach. Ja zaczynam się lekko niepokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Słabo grali. Wolni, ospali. Mnóstwo strat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 W sprawie tegorocznych pozaboiskowych wpadek Legi trudno o krótki komentarz. Dziś mamy tego konsekwencje ważny mecz przy pustych trybunach. Co Waszym zdaniem będzie ważniejsze, wynik dzisiejszego meczu czy losowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi