sacha Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Górnik I Wisła zagrały dla Legii . Kto by pomyślał, kiedyś tacy wrogowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Wrogowie cały czas...2 czy 3 lata temu Górnik wyłożył się Lechowi , bo grał o nic.Dzisiaj ma realne szanse na puchary i grał dla siebie.Wisła też grała dla siebie. To są nowe kontrakty podwyżki i ew transfery...może nawet do Legii ???? Pewne jest to że co tydzień może się mieszać i kto inny z trójki może być pierwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Legia ma puchar . Nie podoba mi się ogień i dym na stadionie, czemu to służy ? Myślę że właściwe byłoby użycie armatek wodnych do likwidacji ognia i dymu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 A gdzie gratulacje dla Nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Czy ktoś ma możliwości przekazania pilotowi policyjnego helikoptera krążącego nad Narodowym że mecz skończył się dwie godziny temu i może wracać do domu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 A gdzie gratulacje dla Nas ?Gratulacje za ten Puchar Tymbarka :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Czy ktoś ma możliwości przekazania pilotowi policyjnego helikoptera krążącego nad Narodowym że mecz skończył się dwie godziny temu i może wracać do domu ?Machałem mu żeby sp.....ł jakoś tak o 21:15 bo od 2h krąży mi nad blokiem przy dw. Wschodnim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Gratulacje... dla Legii. Mam nadzieję, że spotkamy się o mistrza 19 maja. Jeśli Lech wygra to mam nadzieję Andrzeju, że pierwszy nam pogratulujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Puchar jest NaSz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Gratulacje... dla Legii. Mam nadzieję, że spotkamy się o mistrza 19 maja. Jeśli Lech wygra to mam nadzieję Andrzeju, że pierwszy nam pogratulujesz Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Oczywiście.Pamiętaj że w razie co gratulować Amice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Uffffff... . Mały horror ale idziemy po swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Uffffff... . Mały horror ale idziemy po swoje Zostala 1 kolejka ? Mecz w Poznaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 zostały 2 kolejki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Uffffff... . Mały horror ale idziemy po swoje Jak na nasze Polskie realia,to już dawno "swoje" powinna mieć. To L słabe czy inni mocni? ta pierwsza bramka,to heheh nabił bramkarz na "baniaka" i o taka sytuacja.Pozdro ze stadionu byłem za "Petrą" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Piąty tytuł w ciągu ostatnich sześciu lat ? . Czekamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Został ostatni krok!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Dokładnie , a później tylko mistrz Albani ewentualnie dzieci z Bulerbyn i po pucharach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Został ostatni krok!Wystarczy wygrać lub zremisować w Poznaniu i liczyć że Płock wygra w Białymstoku. Jeśli jednak Lech wygra a Jaga wygra u siebie to Jaga po raz pierwszy będzie miała "majstra" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 I tego wszystkim Polakom życzę, kolejny tytuł Legię zupełnie uśpi.....w tym sezonie NIKT nie zasłużył sobie na Mistrza, ale brak trofeum dla Stolicy będzie być może kubłem wrzątku na krajowy przaśny futbol, bo póki co wciąż aktualne jest hasło 'z czym do ludzi'......dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Dokładnie , a później tylko mistrz Albani ewentualnie dzieci z Bulerbyn i po pucharach Nawet się zgodzę z tym co napisałeś. Istnieje taka możliwość, jak już będzie kolejny raz MP (najpierw trza je zdobyć...) że źle polosujemy i znowu trafi się jakaś Astana lub inna Levandia... Ale jestem przekonany, że dużo byś dał za bilet na wyjazd do gniazda szerszeni , gdzie Twoja Ukochana Drużyna będzie mogła być Mistrzem Polski. Reszta jest nie ważna! Doskonale o tym wiesz! ????Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Trwały przepychanki gdzie Legia ma świętować zdobycie mistrza Polski, decyzja jest że w W-wie w poniedziałek. A czy ktoś bierze pod uwagę świętowanie w Białymstoku ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Trwały przepychanki gdzie Legia ma świętować zdobycie mistrza Polski, decyzja jest że w W-wie w poniedziałek. A czy ktoś bierze pod uwagę świętowanie w Białymstoku ? Darek, ja biorę to pod uwagę . Poważnie. Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Niewielkie szanse ale są. Wszystko zależy od Legii która w ostatnich latach zdominowała Ligę bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Niewielkie szanse ale są. Wszystko zależy od Legii która w ostatnich latach zdominowała Ligę bez dwóch zdań.Zdominować ligę to można, jak się ma przewagę nad drugim zespołem powyżej 10-15 pkt, a nie 3. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi