Skocz do zawartości

Legia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Widac ze medrców i ekspertow od lat w naszym Kraju nie brakuje.

Gaduly napiszcie o osiągnieciach swoich klubów a pozniej oceniajcie gre innych.

Szmaciarze... :angry:

Ale to co? Skoro mieszkam w mieścinie, w której został tylko jeden klub i w dodatku gra w IV lidze, a największym osiągnięciem były baraże o dawną II ligę (obecną I ligę) to nie mam moralnego prawa powiedzieć, że Legia w danej chwili, to padaka??? Zresztą nie tylko Legia, bo pozostałe "top" zespoły również!!!

To co koledzy, pisząc oczywistą oczywistość, której w zasadzie może ślepy by nie zobaczył, jestem mędrcem, ekspertem i szmaciarzem?

Bez urazy koledzy ale prawda jest taka, że nasze zespoły klubowe to jedna wielka ŻENADA! Oczywiście zdarzają się  wyjątki a raczej wypadki przy pracy jak chociażby dwu mecz Jagielloni z Rio, ale to wszystko. Kto tylko lepiej kopie i może wyjechać z tej ligi to spier...la w podskokach. O sile zespołów zaczynają stanowić zawodnicy z III ligi Hiszpańskiej!!! Masakra! Poza świetnymi stadionami i b.dobrze oprawionym przekazem Lotto Eksraklasy, tak naprawdę nie ma nic. 

I panowie koledzy, nie trzeba być ekspertem, żeby to widzieć. 

Pozdrawiam

Bez urazy  ;)

• Like 8

Mam w domu syna 11 lat gra w piłkę w naszym miejscowym klubie od 5 roku życia, jego sekcja jak grają spring między sobą to do krwi ostatniej trener musi przerywać mecz i studzić zapał, to co wczoraj pokazali legioniści młodego załamało, po prostu rozpacz, nie było co studzić.

• Like 2

Wczoraj została przekroczona - jak się wydawało do tej pory nieprzekraczalna - granica dna i żenady.

O tej zgrai nieudaczników można napisać na prawdę wiele ale nie to że są jakąkolwiek drużyną.

Zbiór graczy, lepszych, gorszych, zagubionych....zbiór graczy którzy postanowili zapisać się w historii współczesnego futbolu. Kiedyś grali przeciwko trenerowi, żeby go zwolnić. Teraz poszli dalej, grają przeciwko sobie. Tylko chyba sami nie bardzo wiedzą po co? Istna brygada do zadań specjalnych.

Ja mam dość.

• Like 3

Wczoraj została przekroczona - jak się wydawało do tej pory nieprzekraczalna - granica dna i żenady.

O tej zgrai nieudaczników można napisać na prawdę wiele ale nie to że są jakąkolwiek drużyną.

Zbiór graczy, lepszych, gorszych, zagubionych....zbiór graczy którzy postanowili zapisać się w historii współczesnego futbolu. Kiedyś grali przeciwko trenerowi, żeby go zwolnić. Teraz poszli dalej, grają przeciwko sobie. Tylko chyba sami nie bardzo wiedzą po co? Istna brygada do zadań specjalnych.

Ja mam dość.

Gracze?  wkłady do koszulek

• Like 7

Dziękuję. Mam nadzieję, że gdy wrócą to spuszczą Legii takie baty, jak wielokrotnie czynił to Widzew, jak również - choć rzadziej - ŁKS. ;) :D

Alex jeszcze tylko dwa lata, może trzy i nasz Widzew wróci na tron .

Edytowane przez przemo_w
  • Like 1

Problem w tym, ze oni sie wlasnie nie ucza. Regres jest a nie progres.

Jest takie miasto wojewodzkie, ktorego nawet na mapie (pogody) czesto nie ma. Jak czytam, maja tam wiecej serca do pilki, mimo skromnego budzetu. Wczoraj tez przegrali, ale wstydu nie przyniesli. O co chodzi w Legii, jakis protest?

• Like 2

https://m.kwejk.pl/obrazek/3244179/legia-pszypau.html

Koledzy z Warszawy i okolic, pokazcie te memy zawodnikom, moze to zadziala? Nie jestem Legii kibicem, ale gdy graja w 'pucharach', reprezentuja cala Polske i trzymam za nia przynajmniej jeden kciuk. No i dzis troche sie wstydze ????

Edytowane przez coloumb
  • Like 3