tpe Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Właśnie przeczytałem na stronie WŚ, Jacek Stępień został nowym trenerem Spinningowej Kadry Narodowej. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 No, no, no .... nie wiedziałem. Gratulacje! Z drugiej strony przed Jackiem wiele, wiele pracy - życzę wytrwałości! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 zanim przejdę do pytania,gratuluję powierzonej funkcji. a teraz pytanie: Na czym polega trenowanie kadry spiningowej? o ile jestem w stanie wyobrazić sobie trening spławikowców ,to tu w przypadku spiningu totalnie nie wiem jaki wpływ ma trener na podopiecznego. czy ktoś z forumowiczów potrafi coś w tym temacie napisać,wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Taki sam wpływ jak w metodzie spławikowej ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Taki sam wpływ jak w metodzie spławikowej ... ?@pafek czy ty nie zauważasz podstawowej różnicy między tymi metodami? bo mi się wydaje że różnice są spore,tak by najmniej zaobserwowałem przez te prawie 20lat wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Taki sam wpływ jak w metodzie spławikowej ... ?@pafek czy ty nie zauważasz podstawowej różnicy między tymi metodami? bo mi się wydaje że różnice są spore,tak by najmniej zaobserwowałem przez te prawie 20lat wodą Nie - nie widzę różnicy w możliwości przekazania swojej wiedzy o rybach, o wodzie, o rozpoznawaniu miejscówek, dobieraniu sprzętu oraz przynęty pod konkretne warunki itp itd dla łowiących na spławik, grunt, spining czy muchę. Gratuluję tych 20 lat nad wodą i życzę kolejnych tylu i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 greg_ Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 A kto byl popryednim trenerem?? A stepien bedyie pewnie ucyl lowic y opadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 A kto byl popryednim trenerem?? A stepien bedyie pewnie ucyl lowic y opadu Poprzednim trenerem był Robert Taszarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamus Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ale ten Pan upomniał się o górny wymiar i już nie jest trenerem.A prezes pzw ten sam od zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Robert Taszarek zrezygnował z tej funkcji. Zresztą z tego co pamiętam już w zeszłym roku Robert chciał zrezygnować. Nie znam szczegółów ale tak obiło się o moje uszy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Doszły mnie słuchy że Jacek został wykolegowany i nie pełni już funkcji trenera.Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 dobrze słyszałeś............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 a co się stało jeśli to nie temat tabu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 W takim razie serdeczne gratulacje i samych sukcesow w pracy zawodowej .pozdrawiam Termos SGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Pan Jacek Stepień został wykolegowany jak pisze kolega @darek Wirek.Jest to napisane na pierwszej stronie o czym informuje p.Jacek Kolendowicz.Trzeba byłoby zapytac osoby biorące w tym udział oco chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mafia zawsze trzyma język za zębami.A Jacek ma tylko 400km do jej centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Może ktoś coś napisze konkretnie na ten temat? Bo się już pogubiłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Długa historia ku przestrodze... Zapytam Jacka, może zechce napisać dwa słowa, choć wątpię... No cóż, takie są polskie realia, tak działa PZW przecząc samemu sobie. Duży niesmak pozostał... PS> We wstępniaku p. Kolendowicza jest tylko namiastka faktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Najnowsze wieści z Mistrzostw Świata, trochę chyba związane z tym tematem: Andrzej Lipiński, który podobnie jak Jacek został odsunięty przez Zarząd z pierwszego składu PL, ale został powołany (dla stworzenia pozorów chyba) jako rezerwowy: został wczoraj poproszony o start w dniu dzisiejszym, bo kolesie z Zarządu łowić nie potrafią i punktów nie przynieśli. i co? I zajął dziś w swojej turze generalnie 2 miejsce i podciągnął całą drużynę na miejsce 4 (chyba, bo jeszcze liczą głosy). Mam nadzieję, że kolesiostwo z Warszawy wyciągnie wnioski i nie będzie się pozbywać najlepszych w naszej Reprezentacji na rzecz kumpli. Andrzej punktował na MŚ zawsze i zawsze był zdobywcą punktów dla drużyny. Odsunąć takiego wędkarza to szczyt niekompetencji. Odsunięcie Jacka to sprawa innych rozmiarów, nie wtrącam się w to. Jacek - pozdrawiam! Pozdrawiam nowego trenera nie licząc się z tym, że mam w tym momencie prze...bane u tej bandy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Lasso zejdz na ziemie to jest Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Noo wesoło u nas. Wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gzACDJCfQvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tpe
Właśnie przeczytałem na stronie WŚ, Jacek Stępień został nowym trenerem Spinningowej Kadry Narodowej. Gratuluję!!!
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi