Skocz do zawartości
  • 0

Jacek Stępień trenerem kadry spinningowej.

tpe

Pytanie

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

zanim przejdę do pytania,gratuluję powierzonej funkcji. a teraz pytanie: Na czym polega trenowanie kadry spiningowej? o ile jestem w stanie wyobrazić sobie trening spławikowców ,to tu w przypadku spiningu totalnie nie wiem jaki wpływ ma trener na podopiecznego. czy ktoś z forumowiczów potrafi coś w tym temacie napisać,wyjaśnić?

• 0

Taki sam wpływ jak w metodzie spławikowej ... ?

@pafek czy ty nie zauważasz podstawowej różnicy między tymi metodami? bo mi się wydaje że różnice są spore,tak by najmniej zaobserwowałem przez te prawie 20lat wodą :unsure:

Nie - nie widzę różnicy w możliwości przekazania swojej wiedzy o rybach, o wodzie, o rozpoznawaniu miejscówek, dobieraniu sprzętu oraz przynęty pod konkretne warunki itp itd dla łowiących na spławik, grunt, spining czy muchę.

Gratuluję tych 20 lat nad wodą i życzę kolejnych tylu i więcej.

• 0

Długa historia ku przestrodze... Zapytam Jacka, może zechce napisać dwa słowa, choć wątpię...

No cóż, takie są polskie realia, tak działa PZW przecząc samemu sobie. Duży niesmak pozostał...

PS> We wstępniaku p. Kolendowicza jest tylko namiastka faktów.

• 0

Najnowsze wieści z Mistrzostw Świata, trochę chyba związane z tym tematem:

Andrzej Lipiński, który podobnie jak Jacek został odsunięty przez Zarząd z pierwszego składu PL, ale został powołany (dla stworzenia pozorów chyba) jako rezerwowy:

został wczoraj poproszony o start w dniu dzisiejszym, bo kolesie z Zarządu łowić nie potrafią i punktów nie przynieśli.

i co? I zajął dziś w swojej turze generalnie 2 miejsce i podciągnął całą drużynę na miejsce 4 (chyba, bo jeszcze liczą głosy).

Mam nadzieję, że kolesiostwo z Warszawy wyciągnie wnioski i nie będzie się pozbywać najlepszych w naszej Reprezentacji na rzecz kumpli. Andrzej punktował na MŚ zawsze i zawsze był zdobywcą punktów dla drużyny. Odsunąć takiego wędkarza to szczyt niekompetencji.

Odsunięcie Jacka to sprawa innych rozmiarów, nie wtrącam się w to. Jacek - pozdrawiam!

Pozdrawiam nowego trenera nie licząc się z tym, że mam w tym momencie prze...bane u tej bandy.