spy Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Bardzo burzowy jest tegoroczny lipiec, ciekawe jak duży wpływ ma pogoda na branie lub nie branie ryb. Z kim bym nie rozmawiał (za wyjątkami), o jakich rybach to słyszę zawsze to samo: "Lipiec jest bardzo słaby". Początek sierpnia też zapowiada się, że będzie parno, burzowo i mokro. Do czego to doszło, że trzeba ponarzekać na pogodę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Przedwczoraj bodajże poleciałem z rana na wiadomy sobie zbiornik PZW w pobliżu i 3 wyjścia króciaków oraz wszędobylskie okonie palczaki, nie ma tragedii jak na 1,5h i taką pogodę. Przyducha grasuje zdechłego 60-taka znalazłem na brzegi, nie miał śladów mechanicznych więc to z braku tlenu zaczynają padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No masakra. Ja planuje wodowanie pontonu. ale patrząc co się dzieje to zdaje się że przyjdzie to robić na tarasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Lubię jak grzmi bo połowa w autach siedzi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Burzy w tym roku jeszcze na oczy nie widziałem… Ale właśnie chyba pierwsza idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Może w złą stronę patrzysz? U mnie teraz "Zarejestrowano w ciągu ostatnich 20 min., 42 doziemne wyładowanie atmosferyczne." Promień 10km. I tak dzień w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 U mnie to coś tam pogrzmiało z daleka, ale żeby waliło blisko to jeszcze nie było. Zresztą w takiej lokalizacji ciężko o konkretną burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No to masz szczęście. U mnie we wtorek było tak http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=7719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No to masz szczęście. U mnie we wtorek było takhttp://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=7719To już wiem po co Tomek kupiłeś gumiaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 To już wiem po co Tomek kupiłeś gumiaka Będę pływał po dzieci do przedszkola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 U mnie,tzn. Lublin,też cisza i spokój,czasem popada,ale szału burzowego nie ma,moze to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 U mnie również słabo z tymi burzami. Z żoną mam uzgodnione, że choćby nie wiem co - gdy burza to JADĘ! a tu nic. Przelotne opady, albo gdzieś bokiem... Odra niska, lub wybitnie niska... Dlatego też - lipiec słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Tomasz , Ty za wiosłem?? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi