BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Avani Sea Bass PE 1,5 (21,5 lb) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Może też być Duel Hardcore X8 conajmniej PE 1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Może też być Duel Hardcore X8 conajmniej PE 1.2 Sorki z of top... nie stosowałem ale skoro polecasz to rozumiem , że oceniasz pozytywnie. Czasem korci mnie ta plecionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Mam na 2 albo 3 multikach.... Robert. W kwestii śliskości nie miałem/widziałem lepszej niż ta Kupuj w ciemno O tarciu na przelotkach możesz zapomnieć. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppludrok Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Płaciłem 120 za Daiwę myśląc, że to najlepsza pletka świata. Dorzucę te 4 duszki i przetestuję wasze propozycje :-)A tak przy okazji... okoniowi "szwedzkiemu" cieniutki drucik mozna założyć jako przypon czy to wpływa negatywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Varivas'a można tutaj trafić za 110-120 za 150m więc przeszukaj oferty. W Szwecji ZAWSZE stosuję przypon metalowy drut do jerków, plecionka do gum i woblerów i okonie łykają aż do d..y. Czy można złowic więcej bez przyponu to tylko garbate wiedz ą ale ja nie ryzykuję obcinek na szczupłych. Ostatnio jestem pod wrażeniem tytanu bez pamięci kształtu (drut i plecionka) z firmy BRC. Rzuć okiem...warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppludrok Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Mam z Brc drucik. Sam zacząłem kręcić przypony. Do tego zestawu kupię coś delikatniejszego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Skoro więc stawiasz na wysoką półkę , weź od nich plecionkę Ni-Ti (ten sam materiał) Aksamitnie miękka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Lunka103 fajna, podoba mi się, jedynie zmienił bym korbe i gwiazdę bo brzydkie w oryginale;) Panowie jakaś super pletka biała:)? I czerwona chociaż dragon jiging braid niezła. Chodzi mi o jakąś kose mocną, gładziutką, cieniutką...może japan Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Chyba Penn robi białą ale nie jestem pewien. Jak jest jak ta niebieska to powinna być super (zapomnij o Pedofilu ... sorki Nanofilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Biały Stren Sonic. Ale to nie Japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 polecam z BRC XZOGĘ mam już od wiosny niezła plecka.Śliska nie pobiera wody jak na razie nie odbarwia się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jakie barwy xzogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppludrok Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Właśnie odebrałem Duel Hardcore x8 1,5PE. Wrażenia rewelacyjne. Gładka, miękka, śliska, splot niewidoczny - bajeczka. Miał być Varivas max power ale ciężko się dogadać w naszych sklepach. Nie chodzi tu o rabaty a o podejście do klienta. Zero zaangażowania tylko sucha odpowiedź i czekanie na ruch klienta. Często nawet odpowiedzi nie było a ja prosić się o sprzedaż pletki za 170 zł się nie będę.Na szpulce mam 200m linki. Po 100 m (przeznaczenie - szwedzkie basiory) będzie OK czy nawijać całą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 2 x 100 plus podklad w zupelnosci wystarczy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Właśnie odebrałem Duel Hardcore x8 1,5PE. Wrażenia rewelacyjne. Gładka, miękka, śliska, splot niewidoczny - bajeczka. Miał być Varivas max power ale ciężko się dogadać w naszych sklepach. Nie chodzi tu o rabaty a o podejście do klienta. Zero zaangażowania tylko sucha odpowiedź i czekanie na ruch klienta. Często nawet odpowiedzi nie było a ja prosić się o sprzedaż pletki za 170 zł się nie będę.Na szpulce mam 200m linki. Po 100 m (przeznaczenie - szwedzkie basiory) będzie OK czy nawijać całą?Gdybyś zapytał mnie gdzie szukać ?! proszę http://rapa-sklep.pl/category/wedkarstwo-spinningowe-plecionki-spinningowe-varivas Zapewne odbierze telefon Łukasz i udzieli Ci pełnej info polecamPS nie mam działki w tym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppludrok Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Robert, wiem, że zawsze służysz pomocą.Tematu nie będę kontynuować bo zrobię złą reklamę niektórym sklepom. Może trafiłem na zły dzień a może jestem zbyt wymagający bo sam również sprzedaję.Varivas cały czas mi po głowie chodzi i pewnie nie odpuści a wtedy zadzwonię do tego sklepu i będę liczył na to, że odbierze Łukasz Thx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi