Skocz do zawartości

Daiwa luna 103

ppludrok

Rekomendowane odpowiedzi

Varivas'a można tutaj trafić za 110-120 za 150m więc przeszukaj oferty. W Szwecji ZAWSZE stosuję przypon metalowy drut do jerków, plecionka do gum i woblerów i okonie łykają aż do d..y. Czy można złowic więcej bez przyponu to tylko garbate wiedz ą ale ja nie ryzykuję obcinek na szczupłych. Ostatnio jestem pod wrażeniem tytanu bez pamięci kształtu (drut i plecionka) z firmy BRC. Rzuć okiem...warto

Lunka103 fajna, podoba mi się, jedynie zmienił bym korbe i gwiazdę:) bo brzydkie w oryginale;)

Panowie jakaś super pletka biała:)? I czerwona chociaż dragon jiging braid niezła. Chodzi mi o jakąś kose mocną, gładziutką, cieniutką...może japan

Edytowane przez PILOT

• 2 tygodnie później...

Właśnie odebrałem Duel Hardcore x8 1,5PE. Wrażenia rewelacyjne. Gładka, miękka, śliska, splot niewidoczny - bajeczka. Miał być Varivas max power ale ciężko się dogadać w naszych sklepach. Nie chodzi tu o rabaty a o podejście do klienta. Zero zaangażowania tylko sucha odpowiedź i czekanie na ruch klienta. Często nawet odpowiedzi nie było a ja prosić się o sprzedaż pletki za 170 zł się nie będę.

Na szpulce mam 200m linki. Po 100 m (przeznaczenie - szwedzkie basiory) będzie OK czy nawijać całą?

Właśnie odebrałem Duel Hardcore x8 1,5PE. Wrażenia rewelacyjne. Gładka, miękka, śliska, splot niewidoczny - bajeczka. Miał być Varivas max power ale ciężko się dogadać w naszych sklepach. Nie chodzi tu o rabaty a o podejście do klienta. Zero zaangażowania tylko sucha odpowiedź i czekanie na ruch klienta. Często nawet odpowiedzi nie było a ja prosić się o sprzedaż pletki za 170 zł się nie będę.

Na szpulce mam 200m linki. Po 100 m (przeznaczenie - szwedzkie basiory) będzie OK czy nawijać całą?

Gdybyś zapytał mnie gdzie szukać ?! proszę   http://rapa-sklep.pl/category/wedkarstwo-spinningowe-plecionki-spinningowe-varivas

Zapewne odbierze telefon Łukasz i udzieli Ci pełnej info :) polecam

PS nie mam działki w tym sklepie

Robert, wiem, że zawsze służysz pomocą.

Tematu nie będę kontynuować bo zrobię złą reklamę niektórym sklepom. Może trafiłem na zły dzień a może jestem zbyt wymagający bo sam również sprzedaję.

Varivas cały czas mi po głowie chodzi i pewnie nie odpuści a wtedy zadzwonię do tego sklepu i będę liczył na to, że odbierze Łukasz :)

Thx

• Like 1