rózgaś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Proponuję taki temat, bo nuda jak pieron. Piszcie gdy w robocie kapota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 weź sie do roboty to szybciej czas zleci ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 jerkbait.pl jest na nude w pracy bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja od 9:30 próbuję zacząć pracować i mi nie idzie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ja mam tak 2 tygodnie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 W ramach urozmaicenia wpadłem do FC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Mogę Ci parę baz danych i tabelek podrzucić do zrobienia, jak Ci się nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Panowie najlepszy sposób na nudę w robocie... jerbait.pl i.... jakieś zakupki na sklepach internetowych - to się nigdy nie nudzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja ciągle obserwuję dział sprzedam Zawsze mniej konkurentów, większość w pracy a nie wszyscy pracują przy kompach Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Matiz992 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Z takim podejściem to My Japonii na pewno nigdy nie zbudujemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Z takim podejściem to My Japonii na pewno nigdy nie zbudujemy :D Ale made in China tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Z takim podejściem to My Japonii na pewno nigdy nie zbudujemy :D Oj tam, oj tam… Jaka płaca taka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Oj tam, oj tam… Jaka płaca taka praca Oni udają że nam płacą, my udajemy że pracujemy Jak już przeczytam wszystko świeże na j.pl to najczęściej na mapach google rozpracowuje nowe miejscówki i typuje ciekawsze miejsca lub czytam o metodach w których jestem cienki i staram sie coś więcej dowiedzieć. Na forum zawsze znajdzie się coś do poczytania. Filmików wędkarskich też jest masa, zawsze coś nowego sie znajdzie... tylko z tajniaka jedną słuchawkę wkładam do ucha i ukradkiem słucham nie ma to jak dzwięk hamulca i chlapanie ryby w pracy Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 każdy pyta jak w robocie. mowie ze jakby płacili ze 2 wypłaty w miesiącu byłoby fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 każdy pyta jak w robocie. mowie ze jakby płacili ze 2 wypłaty w miesiącu byłoby fajnie... To dobrą masz tą 1 wypłatę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) http://kwejk.pl/obrazek/2100409/praca-w-srodku-lata.html Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Pasta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Cały dzień robię co mogę, żeby szybciej zleciało, nawet do przodu coś zrobiłem za 1,5h zaczynam urlop :D :D :D Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Pavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A ja za 1,5h zaczynam weekend Od 14:30 idzie już szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A u mnie jeszcze tylko troszkę ponad godzinę i mazurski weekend... niestety nad mało rybnym Dadajem, ale pewnie zagrany będzie spławiczek z synkiem - bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Czaby co ułowić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jeszcze pół godziny w robocie, szybka zabawa w "bohatera w swoim domu" bo rano się bateria prysznicowa zdupcyła i jazda nad Odrę:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Oj żeby ta zabawa w bohatera nie potrwała dłużej. Ja mam zawsze takie zafajdane szczęście, że takie drobne usterki stają się problemami nie do rozwiązania (szczególnie jak mi się gdzieś spieszy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Przewidziałem to już i z przezorności zaplanowałem tez wyjazd o świcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 no to wtakim razie polamania i udanej zabawy w hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A ja jeszcze 4h w pracy, a potem juz zleci i o 4 rano na ryby :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi