Matiz992 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 "Czynaście" minut do końca, powoli trzeba ustawiać się na pozycji startowej do wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja pracuję w Mordorze...jakby się kto pytał gdzie to, to zapraszam na odpowiedni profil na FB "Mordor na Domaniewskiej"Tutaj się człowiek nie może nudzić. Dla osób spoza Warszawy: to takie poje..ne zagłębie biurowców. Ale na Jerka zawsze czas znajdę !!! Choćby się paliło i waliło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja pracuję w Mordorze...jakby się kto pytał gdzie to, to zapraszam na odpowiedni profil na FB "Mordor na Domaniewskiej"Tutaj się człowiek nie może nudzić. Dla osób spoza Warszawy: to takie poje..ne zagłębie biurowców. Ale na Jerka zawsze czas znajdę !!! Choćby się paliło i waliło. Ten "Fanpage" jest zaje*isty Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 "Czynaście" minut do końca, powoli trzeba ustawiać się na pozycji startowej do wyjścia kubek umyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja pracuję w Mordorze...jakby się kto pytał gdzie to, to zapraszam na odpowiedni profil na FB "Mordor na Domaniewskiej"Tutaj się człowiek nie może nudzić. Dla osób spoza Warszawy: to takie poje..ne zagłębie biurowców. Ale na Jerka zawsze czas znajdę !!! Choćby się paliło i waliło. Eeeee to mijamy się Może zaczniemy robić jerkbaitowe spotkania o 12:00 w zagłębiu ....? Takie na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja dziś jeszcze na urlopie, ale sposób na nudę w pracy podam, który mnie dziś spotkał. Otóż lekarz specjalista do którego przyszedłem z dzieckiem postanowił dziś nie przyjeżdżać do pracy gdy dowiedział się że rano jest tylko 4 pacjentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja dziś jeszcze na urlopie, ale sposób na nudę w pracy podam, który mnie dziś spotkał. Otóż lekarz specjalista do którego przyszedłem z dzieckiem postanowił dziś nie przyjeżdżać do pracy gdy dowiedział się że rano jest tylko 4 pacjentów. Urlop na żądanie -każdemu się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Z takim podejściem to My Japonii na pewno nigdy nie zbudujemy :D a propo JaponiiWiecie czym się różni Polska od Japonii Japonia to kraj kwitnącej wiśni a Polska to kraj kwitnącej lipy :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 To kto dzisiaj odlicza do końca pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Urlop na żądanie -każdemu się należy Tylko że u prywaciarza po takim urlopie dostaje się wypowiedzenie z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 a propo JaponiiWiecie czym się różni Polska od JaponiiJaponia to kraj kwitnącej wiśni a Polska to kraj kwitnącej lipy :lol: bardziej chyba pasuje... "wszechobecnej lipy..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi