Skocz do zawartości

Kamizelka Graff 328-B-1 a Graff 328-B - jaka różnica w długości ?

biodar

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać o różnice w długości między tą "muchową" B a "spiningową" B1 w rozmiarze L lub XL  - jak ktos może orientacyjnie podac różnicę w długości od kołnierzyka do krawędzi dolnej od strony pleców wzdłuż kręgosłupa. Z przodu dla mnie nieistotne.  Ta spiningowa jest podobno nieco dłuższa - nie mam możliwości sprawdzenia bo w żadnym okolicznym sklepie nie ma spiningowej. 

Dziękuję :)

Tak różni się.

ja akurat mam wersje B1 czyli spiningowa.nie mam problemu ze zmieszczeniem 4 pudelek normalnej wielkosci.

Kolega ma wersje muchowa i takiego pudelka jakie ja do swoje kamizelkij wkladam do mniejszej kieszeni on juz nie zmiesci wcale gdzie ja mam jeszcze miejsce na wieksze pudelko w drugiej wiekszej kieszeni.

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

A moze ktoś powiedzieć jak sprawdziła się ta kamizela jeśli chodzi o przepustowość powietrza i wygodę? Mam dwa komplety z graffa - ten pływając y i jesienny i jestem zadowolony nawet bardzo. Chiłem kupić włsnie kamizelkę teraz na lato wiosnę. Ojciec ma taką  spinningową ale starszą zieloną z Graffa. Co do jakości i funkcjonalności nie ma żadnych zastrzeżeń. Tutaj wydaje mi się że kasa jest dabra do tej jakości i designu. Podobne są do simsa, który kosztuje dużo więcej a też trudno dostać. Gadałem z ludzmi z Graffa na targach w Poznaniu i gwarantują serwis nawet jak nie masz paragonu (oni rozpoznają swój produkt bo inni nie mają tych wzorów i dodatków robionych dla nich), więc chyba się zdecyduję na tą kamizelę ale prosze o jakąś radę czy ta muchowa nie byłaby lepsza do spinningu jak dużo chodzę ale i siedzę na łódce?

Edytowane przez mściwoj