biodar Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Chciałem zapytać o różnice w długości między tą "muchową" B a "spiningową" B1 w rozmiarze L lub XL - jak ktos może orientacyjnie podac różnicę w długości od kołnierzyka do krawędzi dolnej od strony pleców wzdłuż kręgosłupa. Z przodu dla mnie nieistotne. Ta spiningowa jest podobno nieco dłuższa - nie mam możliwości sprawdzenia bo w żadnym okolicznym sklepie nie ma spiningowej. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Swego czasu napalałem się na takową póki nie spotkałem jej w sklepie.Przeraziła mnie pojemność kieszeni.Nie zwróciłem uwagi jaki to model.Muchowa od spinningowej różni się w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Tak różni się.ja akurat mam wersje B1 czyli spiningowa.nie mam problemu ze zmieszczeniem 4 pudelek normalnej wielkosci.Kolega ma wersje muchowa i takiego pudelka jakie ja do swoje kamizelkij wkladam do mniejszej kieszeni on juz nie zmiesci wcale gdzie ja mam jeszcze miejsce na wieksze pudelko w drugiej wiekszej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Różnica spora, kupiłem muchową na allegro i musiałem sprzedać była za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Również miałem w zamiarze zanabyć tą kamizelkę,jednak wpadł mi w oko Ropiks i jestem bardzo szczęśliwy. Tutaj jest kilka zdjęć i opis rozmiarówki http://jerkbait.pl/topic/49754-kupię-kamizelke-do-spiningu/#entry1573842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mściwoj Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) A moze ktoś powiedzieć jak sprawdziła się ta kamizela jeśli chodzi o przepustowość powietrza i wygodę? Mam dwa komplety z graffa - ten pływając y i jesienny i jestem zadowolony nawet bardzo. Chiłem kupić włsnie kamizelkę teraz na lato wiosnę. Ojciec ma taką spinningową ale starszą zieloną z Graffa. Co do jakości i funkcjonalności nie ma żadnych zastrzeżeń. Tutaj wydaje mi się że kasa jest dabra do tej jakości i designu. Podobne są do simsa, który kosztuje dużo więcej a też trudno dostać. Gadałem z ludzmi z Graffa na targach w Poznaniu i gwarantują serwis nawet jak nie masz paragonu (oni rozpoznają swój produkt bo inni nie mają tych wzorów i dodatków robionych dla nich), więc chyba się zdecyduję na tą kamizelę ale prosze o jakąś radę czy ta muchowa nie byłaby lepsza do spinningu jak dużo chodzę ale i siedzę na łódce? Edytowane 8 Maja 2015 przez mściwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi