Pawel1983 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam ! Panowie mam mega rozkmine moja stara okoniowka sie z lekka wysluzyla ... z extremki 76 mf2 niestety wiele spadow pasiakow ... niechce nic skladac narazie pod okonia i zastanawiam sie nad wyborem z pomiedzy dwoch seryjnych patykow... i tu do Was kieruje swoje pytanie co lepsze st.croix ltws 70 mlf czy fenwick 66 mlf ?? Prosze o opinie tych ktrzy testowali oba patyki co mnie interesuje to czulosc?? Ugiecie ktora wedeczka posiada cieplejsze ,glebsze itd... czekam na odpowiedzi z gory dziekuje i POZDRAWIAM!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 siemka Kolego zwróć się do kolegi wobler129 on mam chyba wszystkie kije z fenwicka.Opinia jego a 100% ci się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć, ale On ma raczej tylko Fenwicka. Ja zmieniłem st.croix premier na mhx poping czucie zdecydowanie na plus.Tomek Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam ! Panowie mam mega rozkmine moja stara okoniowka sie z lekka wysluzyla ... Restauruj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Jeśli blank był dobry warto dać mu nowe życie, sprawdzonych rozwiązań się nie poprawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1983 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witac, wiadomo regeneracje YES a zakup 2 patyka dlaczego nie ?? hehehe POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1561 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dzień dobry Chciałbym się dowiedzieć waszej opinie o tych wędkach berkley e-motion drop shot 2.44m 5-20g i o shimano beastmaster dx 2.40m 7 - 21gr. Czy ktos łowił na tymi wędkami, jaki jest realny maksymalny i minimalny ciężar przynęty. Ja szukam wędki do łowienia okoni troszkę ciężej ale i takiej która sobie poradzi z ewentualnym przyłowem szczupaka w okolicy wymiaru, głównie łowię gumami najczęściej od 7 do 15 gr (waga gumy z główką) fajnie by było jak by wędka ogarnęła max 18 gr i jakie obrotówki rozmiar 2 i 3. Pozdrawiam Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Kup savage gear finezze dropshot 5-20g, naprawdę będziesz zadowolony. Mam kilka kijów savage gear, kilka shimano i inne marki, kilka poszło w świat. Ten kij jest naprawdę bardzo dobrą opcja na okonie, sandacze na lekko, nawet szczupaki, serio, na upartego może posłużyć jako lekko średni uniwersal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi