zetika16 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Panowie macie jakiś patent na linkę od kotwicy co by nie walała się po podłodze pontonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepso Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Plastikowe wiaderko do farby lub zaprawy z marketu budowlanego. Kosztuje parę złotych razem ze szczelną przykrywką.Jedno na linę, a drugie zamykane na drobiazgi które nie lubią wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dzięki za radę. Myślałem nawet chwile co by jakiegoś kołowrotu nie zamontować i na niego nawijać linkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosteque Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja mam owiniętą wokół prostokątnego kawałka styropianu. Jakby mi do wody wszystko wpadło, to na dno nie pójdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja mam plastikowa rolke na ktorej lina byla w sklepie na wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siemson Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Materiałowy pokrowiec na siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zetika16
Panowie macie jakiś patent na linkę od kotwicy co by nie walała się po podłodze pontonu?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi