amstaf358 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) rower powinien być męski z ramą poprzeczną,wtedy można idealnie przywiązać kija wzdłuż ramy i po kłopocie....sam tak sobie śmigam na rowerku po bajorkach ze spinem dwuczęsciowym 240cm.... Edytowane 14 Marca 2018 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Naprawdę sporo kijków tego typu jest na Ali. Może poszukaj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Piotrku,przywołałeś miłe dla mnie wspomnienia, jak uganiałem się rowerem za kleniami. Wówczas łowiłem Cormoran PowerGrip-em 2.70 w dwu-składzie. Mocowałem go poziomo do ramy, niewygodnie się jeździło, ale mnie to pasowało. Jak przesiadłem się do auta, to z przykrością przyznaję, mało odwiedzam swoją rzeczkę.Ale sprawiłem sobie travelka czteroczęściowego. Kupiłem Mikado Archer 280 do 25 grhttp://pleciona.pl/pl/p/Wedka-Mikado-Archer-Top-Spin-280-do-25g/1365, a kolega zrobił z niego travelka. Kijek jest nadal szybki, o szczytowej akcji. Bardzo fajne, budżetowe rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi