Pride Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Super się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Chwilę mnie nie było,to nie znaczy ,że próżnowałem...w ramach mojego ''wolnego'' czasu.Ukręciłem parę większych i mniejszych ''mioteł'' i coś tam zacząłem grzebać przy kijkach z zakresu ''chrustowego''. ''Kogutowe'' jigi 7-10g pod sandacza i szczupaka i 2-3g maluchy z nastawieniem tęczowym i okoniowym. Kończę przeróbkę okoniowego ''chrustu'' do 10g (teraz już raczej do max 8g),kijek ćwiczebny robiony na kolanie (oskórowany,wypolerowany,zmienione rozmieszczenie przelotek,trochę przerobiona rękojeść).''Chrust'' po zabiegach zyskał dynamiki i zrzucił trochę balastu,co mnie bardzo cieszy. A tu 4-składowy blank 9' #5 fast,jakiś niby made USA,zakupiony tutaj sygnowany jedynie nazwą firmy "Grosari'' która je sprowadza.Blank czeka na komponenty zamówione w Art-Rod.Ma wyjść z niego jakiś taki kijek pod okonie i białoryb. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Hej Paweł co się dzieje? gdzie jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ostatnio trochę tutaj: http://jerkbait.pl/topic/52717-badyle-levego/ Przynęty zaczęły mi się trochę ''wylewać'' z pudełek i dostałem konsternacji czy aby mam odpowiednie kijaszki do łowienia na nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Takie małe ''wykopki'' po ponad roku ciszy...poprzedni sezon był pod znakiem ''kręcenia'' wedzisk ,teraz chwila odpoczynku i nowe,chociaż trochę ''uwstecznione'' konstrukcje (bo z wydruku).Pierwsza partyjka wertykali w trakcie finalizacji (na nowym kształcie korpusu) do podrywania z dna,materiał to brzoza długość 9cm,waga 11g.Robią się także wersje powierzchniowe stick-poper oraz jerk. Cdn. z czasem nastąpi... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Cdn. z czasem nastąpi... .Mam nadzieję, że po krótszej pauzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Mam nadzieję, że po krótszej pauzie Raczej tak ...wertykale już po finalnej warstwie lakieru,stick-popery w trakcie lakierowania,a jerki zagruntowane i pobielone.Druga konstrukcja będzie oparta na korpusie jazgarz 9cm i będzie w wersji wertykal i jerk...seryjki nie duże,bo na własne potrzeby no i z czasem też nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Fajnie ze wrociles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zdjęcia ''kupiaste'' ,bo dalej wiosny i słońca jeszcze nie ma,ale coś tam wrzucę . Ukleja wertykal 9cm 11g,kolory:natural zieleń,natural niebieski,amazonka (zółty),czarnobyl (zielony) i prince (róż).Praca mocne lusterkowanie przy podbicu z dna,zbrojenie tylko tylne aby zmniejszyć zaczepowość. Ukleja stick-poper 9cm 10g,z uzbrojeniem wobler ''stoi'' praktycznie pionowo pod powierzchnią wody,po szarpnięciu nieregularne odjazy po powierzchni z delikatnym ''chlapnięciem'' (wobler w części przedniej posiada zaglębienie). Prawie skończone ukleje jerk 9cm 11g,praca lusterkowanie w opadzie,jednostajne prowadzenie praca "V",nieregularne odjazy podczas podszarpywania,zrezygnowałem z uzbrojenia tylnego (druty do obcięcia),aby wzmocnić pracę ogonową.Kolory natural zieleń i niebieski oraz wzdręga. Surowe korpusy modelu jazgarz wertykal 8,5cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Cześc Paweł, widzę temat kijków masz opanowany, choć smuci mnie fakt, że na kilka stworzonych wędek przypada zaledwie kilka przynęt. Chętnie odwiedzałem ten temat, bo wyroby masz niezłe. A na chwilę obecną kurzy się tu........ pochwal się przynętami. PS> musimy w końcu sfinalizować temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi