Przychistal Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mam do Was pytanie, otóż rozważam stworzenie pasażu sprzętu wędkarskiego - porównywarki cen sprzetu, gdzie w jednym miejscu można poczytać opinie innych wędkarzy, recenzje, sprawdzic gdzie kupie wędke najtaniej. Korzystalibyście z takiego pasażu? Przydatne to by było wg Was? Bo nie wiem czy sie w to zaangażować, czy jest takie zapotrzebowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Gdyby to było coś na wzór ceneo to pewnie bym korzystał, bo z ceneo korzystam dość często przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Moim zdaniem to nie ma sensu. Skazałbyś się na tytaniczną pracę która nigdy nie miałaby końca i której wyniki nigdy nie byłyby ani kompletne ani w pełni obiektywne. W końcu musiałbyś zacząć na tym zarabiać , czyli przyjąć pieniądze od reklamodawców i od tego czasu wszyscy będą podejżewali że recenzje są pisane na zamówienie.Poza tym z forów , za pomocą Google dowiesz się i tak więcej niż jakikolwiek " pasaż " może zaoferować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Specjalana porównywarka cenowa dla wędkarzy OK. Tylko przecież istnieją już prawdziwi tytani porównywarek. Jak z nimi konkurować? Recenzje, też słabo. Kto Ci uwierzy że piszesz prawdę. Wszystkie portale tego typu jak i "niezależni" blogerzy recenzujący sprzęty rozmaite mają zerową wiarygodność. Chyba że będziesz to robił jak niektórzy w branży. Czyli maksimum powierzchwoności, dużo ładnych fotek i zorientowanie na bezmyślną pulpę konsumencką, która łyka wszystko jak pelikan. Niemniej porównywarka mogłaby się udać jeśli odbiorcy oczekiwali by rzetelnego, profesjonalne podejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Osobiście uważam, że fajna strona z zebranymi w jednym miejscu aktualnymi promocjami lub (i) rabatami dotyczącymi sprzętu wędkarskiego i dla wędkarzy miałaby duże szanse powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja bym korzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mam do Was pytanie, otóż rozważam stworzenie pasażu sprzętu wędkarskiego - porównywarki cen sprzetu, gdzie w jednym miejscu można poczytać opinie innych wędkarzy, recenzje, sprawdzic gdzie kupie wędke najtaniej. Korzystalibyście z takiego pasażu? Przydatne to by było wg Was? Bo nie wiem czy sie w to zaangażować, czy jest takie zapotrzebowanie. Też nad tym się zastanawiałem jakiś czas temu. Po rozważeniu "za i przeciw" odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Gdyby to było coś na wzór ceneo to pewnie bym korzystał, bo z ceneo korzystam dość często przed zakupem. Shark, sprawdź sobie jak działa Ceneo. Jak nie zapłacisz to nie będzie Cię na liście. I czasem można spokojnie przez google trafić na lepsze oferty. Od kiedy pracuje w branży która korzysta z ceneo, odpuściłem wszystkie skąpce, ceneo, nokauty, okazje.info itp. Niestety wszystko to reklama za która stoi kasa … A co do tematu ...Uważam ze zdecydowanie lepsze jest dobrze prowadozne forum na którym dba sie o higiene postów. Reszte napsiałem na SD. g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi