meth666 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam.Kupię smartphone z androidem w rozsądnej cenie.Może być nowy lub igiełka. Mój niestety z dniem wczorajszym odmówił posłuszeństwa po dwóch latach znakomitej pracy Motorola XT910 RAZR MAXX. Jeśli komuś zalega i chce się pozbyć proszę o info w wątku. Pewnie coś wybiorę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zalega mi HTC Wildfire S, stan dobry+ (normalne ślady użytkowania), bateria trzyma ok 2dni. Z pudełkiem itd (ładowarkę wolałbym sobie zatrzymać) za 130zł + przesyłka myślę że to uczciwa cena. Jak coś to wieczorem moge podesłać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam.Kupię smartphone z androidem w rozsądnej cenie.Może być nowy lub igiełka. Mój niestety z dniem wczorajszym odmówił posłuszeństwa po dwóch latach znakomitej pracy Motorola XT910 RAZR MAXX. Jeśli komuś zalega i chce się pozbyć proszę o info w wątku. Pewnie coś wybiorę. Pozdrawiam. Nie wiem jakie masz wymagania, ale ja 6 lat temu kupiłem sobie HTC Hero i do tej pory wszystko ok, dałem niedawno dopiero pierwszy raz do serwisu, na wymianę wyświetlacza i baterii, bo wiadomo po tylu latach, ale źdzwiwieni byli jego przebiegiem, a nie dbałem o niego wcale, nieraz zalany, nieraz spadał nawet w trakcie jazdy mi wyleciał na asfalt raz i pozbierałem tylko, złożyłem i hola dalej można dzwonić, śladów brak Teraz już takich nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi