mdziam_78 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Rafał - super, tam zawsze po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Bedzie gdzieś na stornie przelicznik grubości i wytrzymałości na nasze polskie miary? Niektórzy na forum świetnie sobie z tym radzą.. .ja i pewnie wiele innych osób troche mniej lub wcale:) Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Pasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Funty mnożysz przez 0,45 i masz w kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dokładnie tak jak napisał Mosteque wytrzymałość najlepiej obliczyć licząc ilość funtów x 0,45kg jak komuś się nie chce mówimy że kilogram to pół funta i jest łatwiej Co do średnicy plecionki to myślę że temat był już tyle razy wałkowany ale powiem jak to wyglada wg mnie Varivas oznacza swoje plecionki odpowiednio 0,3-0,4-1,0-1,2-2,0 itd porównując to do innych plecionek jakie są na rynku jest to odpowiednikiem dla grubości np TN8 0,12mm w przypadku linki Varivas 1,2 co jest oczywiście wartością przybliżoną a nawet powiedział bym orientacyjną. Natomiast w Polsce plecionka MUSI MIEĆ PODANĄ ŚREDNICĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Panie Rafale, Które zawody muszę wygrać żeby przykosić czapeczkę? Będzie trzeba to wygram. Piotrek Prażmowski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Upss to mogłem powiedzieć że w Olsztynie na otwarciu była czapeczka do wylosowania wśród klientów, którzy tego dnia dokonali zakupu produktu Varivas... Kolejna wraz z plecionką i żyłką była na Pucharze w Pułtusku... Obiecuję że przy następnej dostawie będzie dużo i duży wybór czapeczek jednak mamy problem z ich wprowadzeniem na rynek bo ceny zaczynają się bodajże od 3000Y a kończą na 5000Y. Tyle za czapeczkę może zapłacić tylko fan marki więc robimy z nich "limitowane" nagrody w konkursach. Sklepy nie są nimi zainteresowane... Ewentualnie wprowadzimy je do naszej bezpośredniej dystrybucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Fajnie ze jesteście ceny spoko ........do niedawna plecka kosztowala sporo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nie mam pojęcia czemu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A przypony koniczne będą dostępne ?Kupiłem kilka ,używałem i jestem bardzo zadowolony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Przepraszam , nie było pytania już doczytałem że będą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Przypony muchowe jak najbardziej będą w naszej ofercie. Ceny raczej przystępne jak za produkt tej jakości. Zaczynają się od 10zł.@ Rozmawiałem dziś z właścicielem Camaro więc jest spora szansa że Varivas będzie bezpośrednio nad Zegrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czy w którymś ze sklepów w Olsztynie będą dostępne plecionki? Jeśli tak to w którym ewentualnie?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Panie Sławku plecionki są dostępne w sklepie partnerskim Fishingland ul. Knosały7 w Olsztynie. Jest Sea Bass Premium, High Grade PE, Sea Bass Max PE Tracer i Avani Light Game od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Super, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Z lini frontu. Nowy sklep partnerski w Poznaniu. I tak zapewne znacie bo w Poznaniu jest właściwie jeden sensowny sklep więc na razie nazwy nie zdradzę Do końca sierpnia powinni mieć dobry wybór naszych plecionek Z Camaro myślę że też uda się załatwić sprawy do końca miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Z lini frontu. Nowy sklep partnerski w Poznaniu. I tak zapewne znacie bo w Poznaniu jest właściwie jeden sensowny sklep więc na razie nazwy nie zdradzę Do końca sierpnia powinni mieć dobry wybór naszych plecionek Z Camaro myślę że też uda się załatwić sprawy do końca miesiąca sklep z pracownią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Tak dobrze jest łączyć dobre produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi