Skocz do zawartości

mapy / nawigacja na tablecie

Qowax001

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Koledzy czy orientuje się może ktoś czy można pobrać jakieś darmowe mapy europy działające na androidzie w trybie offline ? Przeszukalem wujka google i znalazłem tylko płatne wersje, zawsze korzystałem z laptopa ale niestety od tego miesiąca siadam na mniejszy samochód i poprostu szkoda mi miejscana targanie laptopa w panoramie i przetwornicy a tablecika podepne pod zapalniczke i będzie lux. Najbardziej zależy mi na mapach Francji, Niemiec , Belgii , Holandii i ewentualnie Włoch.

Z góry dziękuję za wszelkie informacje.

Zupełnie free, jedynie trzeba wcześniej ściągnąć odpowiednie mapy. 

Ja głównie autostradami się poruszam, więc ciężko mi powiedzieć. Niemiecka mapa sporo waży, jest bardzo rozbudowana więc tutaj problemu nie będzie raczej, wrócę z roboty to dokładniej przestudiuję mapki chociażby Holandii i dam znać coś więcej.

Edytowane przez Matiz992

do Pana to mi trochę brakuje :D po imieniu proszę, po imieniu ;)

eu znam w wystarczającym stopniu bynajmniej dotychczas starczało :D ale zawsze lubię sobie zerknąć na mapie jak wyglądają okolice miejsca załadunku czy rozładunku póki co ściąga mi się ten be on road, z mapami Pl , Niemiec , Francji , Belgii , Holandii , Czech wyszło 6 gb zobaczę jak to będzie wyglądało i ewentualnie pomyślę dalej czy potrzeba czegoś lepszego, na chwilę obecną bardzo dziękuje za wszystkie porady i propozycje.