Skocz do zawartości

Arek Kubale - fotografia wędkarska (outdoor/fly-fishing/przyroda)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak... ja tam krytykiem żadnym nie jestem, ale takiej wędkarskiej fotografii to chyba nie widziałem. 

Wędkarz wygląda bardziej jak żołnierz, górnik, strażak, ktoś przy ciężkiej mocarnej pracy.

Woda przypomina raczej smołę, coś z czym trzeba walczyć, a nie coś co się poddaje. Roślinność wodna ewidentnie przypomina iskry, wstęgi ognia i daje takiej dynamiki, że ugięcie wędki tylko odpowiada, a nie nadaje tonu... 

REWELACJA...

• Like 4

no Arku, chapeau bas!! Piękna fota! Jak masz więcej takich arcydzieł - dawaj! Zazdroszczę Ci wytrwałości żeby będąc na łowisku nie... łowić, tylko fotografować ;)  ps. National Geopgraphic ma teraz jakiś konkurs fotograficzny - chyba pasowałaby ta fotografia do jednej z kategorii. Pozdrawiam

Edytowane przez teethar
  • Like 1

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie. Dla niecierpliwych - będą następne zdjęcia, ale jeszcze nie teraz. Muszę dozować emocje ;).

Bartku, odbiję piłeczkę i napiszę - zazdroszczę kunsztu i kreatywności w Twojej ślubnej działce. Jak w końcu wybierzemy się razem na ryby, to będziemy losować, kto robi foty ;-).

• Like 1

Panowie,

będzie tu różnie. Zdaję sobie sprawę, że owa fotka dynamiką nie powala, że jest przepał, ale... stemplować w Photoshopie tego nie będę :). Ot, sentyment. Tak tam było, tak to zapamiętałem. Czekam właśnie na info od admina - jeśli dostanę zielone światło, to wrzucę kropkowańca, który mieszkał dokładnie między tymi głazami. Wtedy może będzie mi wybaczone ;) A tak serio - dzięki za wszsystkie komentarze - również te bardziej krytyczne.

• Like 3