Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arhuku Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Za radą Kuby Standery zakładam ten wątek, ponieważ zamierzam od czasu do czasu tu prezentować swoje prace, a chciałbym uniknąć wielowątkowego galimatiasu. Mam nadzieję, że użytkownicy j.pl znajdą tu coś ciekawego dla siebie. Na początek jedno ze zdjęć, które zrobiłem niedawno nad Bobrem. Pierwsze sekundy holu całkiem sporego pstrąga. 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Gadając "po wrocławsku"....zatkało kakao Ależ fotka ,jak masz dawaj więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja pierdziu, ale foto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tak... ja tam krytykiem żadnym nie jestem, ale takiej wędkarskiej fotografii to chyba nie widziałem. Wędkarz wygląda bardziej jak żołnierz, górnik, strażak, ktoś przy ciężkiej mocarnej pracy.Woda przypomina raczej smołę, coś z czym trzeba walczyć, a nie coś co się poddaje. Roślinność wodna ewidentnie przypomina iskry, wstęgi ognia i daje takiej dynamiki, że ugięcie wędki tylko odpowiada, a nie nadaje tonu... REWELACJA... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 MAGIA!!! :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Świetny kadr... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ale żeby tak na jednym poprzestać? Kto to widział? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zdjęcie piękne , wątek zapowiada się rewelacyjnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) no Arku, chapeau bas!! Piękna fota! Jak masz więcej takich arcydzieł - dawaj! Zazdroszczę Ci wytrwałości żeby będąc na łowisku nie... łowić, tylko fotografować ps. National Geopgraphic ma teraz jakiś konkurs fotograficzny - chyba pasowałaby ta fotografia do jednej z kategorii. Pozdrawiam Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez teethar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie. Dla niecierpliwych - będą następne zdjęcia, ale jeszcze nie teraz. Muszę dozować emocje . Bartku, odbiję piłeczkę i napiszę - zazdroszczę kunsztu i kreatywności w Twojej ślubnej działce. Jak w końcu wybierzemy się razem na ryby, to będziemy losować, kto robi foty ;-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Piękne ujęcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tak fajne foto, że aż sztuczne. Choć samo ujęcie bardzo fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 W zasadzie to zdjęcie już publikowałem na moim facebookowym profilu, jednak mam do niego sentyment. Lipcowy wieczór nad jedną z sudeckich rzek. Ryby niewielkie, ale podobno są tam od zawsze. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Powiem tylko tyle, że to zdjęcie niema nic wspólnego z klimatem zdjęcia pierwszego .I gdybym miał się bawić w krytyka to, obciąłbym "przepaloną" górę .Obiecałeś stopniować napięcie O.K. ale, stopniuj dodatnio . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A ja znam tą miejscóweczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Panowie, będzie tu różnie. Zdaję sobie sprawę, że owa fotka dynamiką nie powala, że jest przepał, ale... stemplować w Photoshopie tego nie będę . Ot, sentyment. Tak tam było, tak to zapamiętałem. Czekam właśnie na info od admina - jeśli dostanę zielone światło, to wrzucę kropkowańca, który mieszkał dokładnie między tymi głazami. Wtedy może będzie mi wybaczone A tak serio - dzięki za wszsystkie komentarze - również te bardziej krytyczne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 To odpowiedź na którą czekałem . Bez nadęcia artystycznego .Czekam na kolejne foty i jestem kibicem tego wątku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Arek, piękne fotki Wrzucaj więcej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Kilka kliknięć niweluje przepał, ale też zmienia charakter fotki, a autorowi wcale mogło o to nie chodzić. Ja bym to tak "dłubnął" na szybko: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No to ramach uzupełnienia i dotrzymania obietnicy (dostałem zielone światło od @remka) wstawiam zdjęcie mieszkańca tej sudeckiej rzeczki. Ryba niewielka, ale taka woda - wszystko ponad 30 cm należy nazwać okazem. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Mieliście jakieś źródlaki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) W zeszłym roku jednego. Poza tym tylko potokowce. Ten na zdjęciu był niesamowicie żółty - bardzo intensywne barwy. Też załapał się na zdjęcie . Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Arek Kubale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja tam miałem jednego, jedynego w życiu i....spadł pod nogami No i trzeba przyznać, że to wyborne miejsce do focenia Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Kamil Z. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dopiero wróciłem z Sanu, więc pora nadrobić nieco zaległości. Na początek niebrzydki pstrąg z Białki. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Fotki wymiatają Może coś usłyszymy o sprzęcie ;]? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi