asafa Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ode mnie też poszło, trzymam kciuki, wygląda to bardzo obiecująco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Chociaż nie mam konta na fb zagłosowałem z konta mojej Pani, zawsze kibicuje Twoim zdjęciom, nie każdy potrafi zamknąć piękną chwilę w kawałku obrazka.pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Poszło , bo inaczej nie mogło być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Panowie - jeszcze raz dzięki za wsparcie. Nadal nie wiem, kiedy koniec konkursu, ale - odpukać - wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dawno nie zaglądał na forum i widzę "kupę" fajnych zdjęć. Gratuluję obu pasji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Drodzy moi, właśnie rozpoczął się konkurs fotograficzny amerykańskiej organizacji Trout Unlimited. Z tego co zauważyłem wyłonienie zwycięzcy polega na zdobyciu jak największej liczby głosów na własne zdjęcie (...). Ponieważ wiem, że moje pierwsze tu zamieszczone zdjęcie wywołało sporo pozytywnych emocji, proszę Was o zagłosowanie na nie (należy kliknąć "vote" obok zdjęcia). Można zagłosować, wchodząc na stronę konkursu na facebookowym profilu Trout Unlimited: http://bit.ly/1upx4D5 Gdyby link nie działał, można jeszcze próbwać przez FB, gdzie należy kilknąć na zdjęcie i dalej zagłosować (vote): http://on.fb.me/1rYqf4k Ważna uwaga: aby móc głosować, należy "polubić" profil Trout Unlimited. Sporo "biurokracji" niestety . Będę wdzięczny za wsparcie w tej nierównej walce klikaczy Witaj! Czy mógłbyś udostępnić to zdjęcie w HD, fajnie wygląda na tapecie Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 @tebe, dzięki za zainteresowanie. Bardzo mi miło, że zdjęcie Ci się podoba na tyle, że mogłoby zdobić ekran komputera. Niemniej nie mogę na razie go udostępniać, ponieważ ma już nabywców, a więc muszę być wobec nich być fair. W niedługim czasie planuję uruchomienie strony poświęconej mojej outdoorowej fotografii. Planuję tam udostępnienie niektórych zdjęć w większym rozmiarze, w charakterze tapet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ok rozumiem dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Poszedł i mój głos bo zdjęcie kozak! EDIT: Po powrocie do domu wymuszę jeszcze lajka od żony Edytowane 8 Listopada 2014 przez Melanzyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Poszedł i mój głos bo zdjęcie kozak! EDIT: Po powrocie do domu wymuszę jeszcze lajka od żony Dzięki Tylko na spokojnie - represjonowanie rodziny i znajomych oczywiście wskazane, aczkolwiek w umiarkowanym stopniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Żona także stwierdziła , że to zdjęcie jest super i polubiła je głosując. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jakiś czas temu zapowiadałem, że będzie spokojniej, czarno-biało... No to jest . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 No, wreszcie.Więcej proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Klimat jaki lubie najbardziej ....osobiście dałbym jeszcze trochę ziarenka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Kurna , zdjęcie poezja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Ej panowie w zamian za nasze głosy i nie krytą adorację dla autora sądzę iż należy nam się jakieś foto w hd nie prawdaż ? Zdjęcia wyyyyyyyyymiatają! Edytowane 9 Listopada 2014 przez puszek7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 @puszek7, zdjęcia w większej rozdzielczości pojawią się na pewno - tak jak pisałem wyżej. Muszę jednak solidnie zastanowić się na formą, w jakiej je udostępnię. Z pewnością poprzez moją stronę, którą właśnie tworzę. Będziecie na bieżąco. A co do wszelkiej adoracji i głosów - jeszcze raz wszystkim dziękuję, to bardzo motywujące (a motywacja jest mi potrzebna, bo ostatnio głównie robię zdjęcia zamiast łowić, co jest niełatwym wyborem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 jak bym taki zdjęcia robił to bym przestał łapać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 witam !!! mojego lajka też dostałeś - zdjęcie wymiata ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 I co z tym konkursem się dzieje , bo ja z Facebookiem nie jestem za pan brat .Wchodzę na link podany przez Arka ale nie mogę odnaleźć zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Bo konkurs już się zakończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Też się spóźniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Panowie, wyniki - według zapewnień organizatora - mają być właśnie dzisiaj. O rezultatach na pewno Was powiadomię. Dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Pamiętaj Arek, że jak wygrasz stawiasz butle rudej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek R. Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi