AdasCzeski Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jak butla rudej to ja poproszę (za zmu...nakłonienie żony do oddania głosu)... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Gratulacje Arek.Butelkę możemy opróżnić wspólnie, nad jedną z rzek u mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Miło mi podzielić się - już oficjalnie - nowiną, że wygrałem w swojej kategorii (Best Angler Photo) oraz - decyzją jury - wygrałem cały konkurs zdobywając tzw. Grand Prize. Szczerze mówiąc, nie dawałem sobie większych szans, ponieważ - jak się okazało - po etapie głosowania, gdzie miałem realny wpływ na wynik, nastąpiły dwa tygodnie na ogłoszenie zwycięzców i analizę zdjęć już przez jury Trout Unlimited, więc - nic do końca nie było pewne. Chciałbym więc podziękować wszystkim, którzy mnie wsparli swoimi głosami. Mam nadzieję, że oddanie głosu na mnie (poza moją jawną agitacją) było również podyktowane tym, że zdjęcie Wam zwyczajnie się podobało. Teraz muszę się skupić na kolejnych, jeszcze lepszych zdjęciach, z czym na pewno będzie na bieżąco, bo Jerkbait.pl jest - i zapewne będzie - moim stałym miejscem, gdzie dzielę się swoimi pracami i pasją do fly-fishingu. Last but not least - temat flaszki, oczywiście jak najbardziej słuszny. Niestety przesłanie Wam wszystkim po butelce z przyczyn oczywistych nie wchodzi w grę (tzn. nadszarpnęło by moją poznańską duszę i kieszeń ). A tak na serio - przy okazji zlotu czy innego spotkania, na pewno nie odmówię postawienia butelki whiskey. A teraz pora wracać do pracy - w każdym tego słowa znaczeniu . Niedługo nowe zdjęcia, so stay tuned! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Gratulacje !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Miło mi podzielić się - już oficjalnie - nowiną, że wygrałem w swojej kategorii (Best Angler Photo) oraz - decyzją jury - wygrałem cały konkurs zdobywając tzw. Grand Prize. Szczerze mówiąc, nie dawałem sobie większych szans, ponieważ - jak się okazało - po etapie głosowania, gdzie miałem realny wpływ na wynik, nastąpiły dwa tygodnie na ogłoszenie zwycięzców i analizę zdjęć już przez jury Trout Unlimited, więc - nic do końca nie było pewne. Chciałbym więc podziękować wszystkim, którzy mnie wsparli swoimi głosami. Mam nadzieję, że oddanie głosu na mnie (poza moją jawną agitacją) było również podyktowane tym, że zdjęcie Wam zwyczajnie się podobało. Teraz muszę się skupić na kolejnych, jeszcze lepszych zdjęciach, z czym na pewno będzie na bieżąco, bo Jerkbait.pl jest - i zapewne będzie - moim stałym miejscem, gdzie dzielę się swoimi pracami i pasją do fly-fishingu. Last but not least - temat flaszki, oczywiście jak najbardziej słuszny. Niestety przesłanie Wam wszystkim po butelce z przyczyn oczywistych nie wchodzi w grę (tzn. nadszarpnęło by moją poznańską duszę i kieszeń ). A tak na serio - przy okazji zlotu czy innego spotkania, na pewno nie odmówię postawienia butelki whiskey. A teraz pora wracać do pracy - w każdym tego słowa znaczeniu . Niedługo nowe zdjęcia, so stay tuned!To może chociaż jakieś zdjęcie na tapetę za te głosy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Gratulacje Arek.Butelkę możemy opróżnić wspólnie, nad jedną z rzek u mnie U nas Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Brawo Arek należało się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Rób i wklejaj zdjęcia to wystarczy . Satysfakcja nasza gwarantowana .Gratulacje wygranego konkursu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Arek gratulacje ! - dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Gratki, to był "uczciwy wybór". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Po chwilowej przerwie wracamy do tematu. Chłodny poranek nad Dunajcem. Głowatka nie padła, choć mocniejsze przytrzymanie odnotowaliśmy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Gratulacje! Świetna fotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Fotka świetna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa_18 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Świetne foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Oj, dawno nic nie dodawałem, więc tak dla odświeżenia klimatu z minionego sezonu. Tym razem troszkę bardziej portretowo i sytuacyjnie. Wybór muszki, która ma przekonać płochliwe jazie do współpracy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 foty miazga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 "Zima" w pełni, ale sezon pstrągowy trwa. Wracamy więc na moment nad letnią Izerę. (PS. Ryba niezbyt pokaźna, z pewnością mniejsza od tutejszych norm reg. Kiedyś już pisałem do Remka w tej sprawie, więc na tej podstawie izerskiego "kabana" pozwalam sobie wstawić). 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jak przypozowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 śliczna fota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Aź miło pospozirać na tak zacne obrazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Bardzo fajna i ciepła fotka. p.s. Uważaj żebyś nie dostał bana od jakiegoś tutejszego strażnika Texasu za nieregulaminową rybę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Bardzo fajna i ciepła fotka. p.s. Uważaj żebyś nie dostał bana od jakiegoś tutejszego strażnika Texasu za nieregulaminową rybę Dzięki wszystkim za miłe słowa. Co do rozmiarów naszego "kabana", to już kiedyś pisałem w tej sprawie do Remka. Postanowiłem, działając w ramach zdrowego rozsądku, nie zawracać mu znów gitary, aczkolwiek obok zdjęcia umieściłem drobnym druczkiem klauzulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Piękna fota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki wszystkim za miłe słowa. Co do rozmiarów naszego "kabana", to już kiedyś pisałem w tej sprawie do Remka. Postanowiłem, działając w ramach zdrowego rozsądku, nie zawracać mu znów gitary, aczkolwiek obok zdjęcia umieściłem drobnym druczkiem klauzulkę Spoko spoko, po prostu lekko się wyzłośliwiam i to nie w Twoim kierunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi