Skocz do zawartości

Arek Kubale - fotografia wędkarska (outdoor/fly-fishing/przyroda)

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma za co, ja się nie gniewam. Każdy widzi zdjęcia na swój sposób. Kciuk ewidentnie występuje na tym zdjęciu w dość mocnej pozycji, więc w sumie wszystko okej.

Do tego próbowałem tak wygiąć swego i ni chu chu :) Od początku Arku kibicuje Twoim fotografiom i nie miałem na celu krytykować, ot takim spostrzeżeniem jedynie zapragnąłem podzielić;-)

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Dziękuje wszystkim za komentarze i miłe słowa. Co do tego piękna Polski - tak, jest pięknie. Bez dwóch zdań. Inna sprawa, że to piękno często jest ukryte, z dla od uczęszczanych szlaków i wścibskich pseudoturystów. Ma to swoje dobre i złe strony. Zdecydowanie negatywnym skutkiem takiego stanu rzeczy jest zupełna niewiedza statystycznego Kowalskiego na temat tego, co u nas cenne, piękne i powinno podlegać ochronie - nie tylko z poziomu prawa i urzędu, ale właśnie zwykłych obywateli. Ale to nieprędko się zmieni. Pozostaje zatem chodzić własnymi ścieżkami i szukać piękna :).

Czas na trochę większe pstrągi - ot, taki dobry czterdziestak z Dunajca :).

A_IMG_7265_net.jpg

"Miszczu"  :D ,ja tak trochę nie w temacie,ale co ty masz za :huh: "wisiorek" ???

Drugie pytanko dotyczy kurtki: co to za model ???

Edytowane przez TOFIX99

@Tofix99 - to wszystko nie moje, ja tylko zrobiłem zdjęcie :) naszyjnik jest od jakiegoś polskiego producenta akcesoriów muchowych, ułatwia noszenie wszelkich drobiazgów. Kurtka jest z tego co pamiętam od Airflo, ale modelu nie znam. Trzeba by zapytać właściciela (Wojtek Kudłacz).