ZedSet Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Polecam wieczorową porą. Kleksy i jasie się nie obijają - ekstra miejsce No i czekam na jakieś magiczne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Wiem, wiem przez to miejsce 4 lata temu zamieszkałem na Wielkiej Wyspie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) A dziś we Wrocławiu... @Zed Set, @Kamil Z. - dzięki za tę szybką akcję! Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Arek Kubale 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Super spotkanie, dzięki że wpadłeś choć na chwilę. Miło było poznać osobiście Kleksik wiedział kiedy nas uraczyć swą obecnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Cała przyjemność po mojej stronie Podobało mi się jak Kamil stwierdził, że robi za swatkę Wracając do jedynego słusznego tematu - jak tam wieczór, działo się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Baaa! Były momenty gdzie nie było rzutów z pustym przebiegiem. Dużo kleksików i jeden głodny bolo Ekstra się tam łowi, będę częściej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dawno mnie nie było , ale jak zawsze miło się wróciło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Się pochwalę A tu oryginał: Edytowane 19 Lipca 2016 przez Arek Kubale 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Sezon kleniowy, to i trochę kleniami sypnę... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Super focie. Czym cyknięte ostatnie zdjęcie Klenia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 @K-Pon - dzięki! Sprzęt: Canon 6D, Tokina 100 2.8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dawno nic nie było, więc może coś z tzw. egzotyki. Tu posłużę się tytułem, który został nadany przez señor Standerę: Bonita con Bonito 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Sezon kleniowy, to i trochę kleniami sypnę... Super Bokeh i naprawdę piękna ziarnistość Celowe wysokie ISO? Zdjęcie świetne i przyjemnie "analogowe" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 @SilverN - dzięki za dobre słowo. Co do Twoich pytań - wysokie ISO (więc i ziarno) było wymuszone późną porą, gdy ów kleń zameldował się w moim podbieraku - była już mocna szarówka, po zachodzie słońca. Cieszę się, że mój wysiłek z analogowym sznytem został zauważony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Super Bokeh i naprawdę piękna ziarnistość Celowe wysokie ISO? Zdjęcie świetne i przyjemnie "analogowe" A jak świetnie się prezentuje o poranku na kubku pełnym aromatycznej kawy! Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Piotrze, cieszę się, że kubeczek dobrze służy. Mam ich jeszcze trochę, niebawem więcej info na moim FB. Będzie też konkurs. Zapraszam: https://www.facebook.com/KubaleOutdoorPhoto/ Kto nie obserwuje, ten gapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_kos Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 przyjemnie się ogląda Twoje zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Przyszła do mnie paczka, a w niej np. takie cuda - wydruki fine-art na płótnie. Kurcze, ładnie to wygląda, trochę szkoda będzie się z tym rozstawać. Gdyby się komuś taki lipień spodobał, to służę informacjami na priv. Wydruk ma 30x45 cm i jest z limitowanej edycji (numer 02/30). 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Piekne foto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_kos Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 lipień wyszedł niewiarygodnie pięknie ubarwiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Zajebiste foto, a Lipas jeszcze ładniejszy ! Edytowane 19 Grudnia 2016 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dzięki za wszystkie miłe słowa odnośnie płócien - zeszły na pniu, czekam na nowe. Gdyby ktoś był zainteresowany, to oczywiście proszę o sygnał na priv. Będę drukował niebawem takiego cosia, powstanie tylko 20 kopii. Myślę, że miejsce bliskie i dobrze znane jerkbaitowej/zlotowej społeczności. A do Was pytanie - w jakim rozmiarze bardziej Was interesuje taki wydruk 30x45 czy 40x60? 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 lipień wyszedł niewiarygodnie pięknie ubarwionyPalce też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @krzychun - ja bardzo chętnie słucham krytyki. Rozwiń coś o tych palcach proszę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @krzychun - ja bardzo chętnie słucham krytyki. Rozwiń coś o tych palcach proszę.Ale to nie jest krytyka.To jest tylko uwaga, że koncepcja modyfikacja dotyczyła nie tylko ryby ale i palców, więc i nimi trzeba się zachwycać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi