Szymon3069 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Piękne zdjęcie kiedy będą dostępne tapety? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Pamiętam, pamiętam Szymon . Nie chcę obiecywać terminu, bo mam aktualnie sporo pracy, ale myślę, że niebawem te kilka tepet się pojawi na mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jakbym tam już kiedyś był.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Hey Arku ,to Plichy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultra Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Pamiętam, pamiętam Szymon . Nie chcę obiecywać terminu, bo mam aktualnie sporo pracy, ale myślę, że niebawem te kilka tepet się pojawi na mojej stronie.Możesz podać adres strony swojej? Widząc tą fotę u góry... lux na tapetę by była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 http://www.arkadiuszkubale.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Hey Arku ,to Plichy? Tak, tak - to Jezioro Pilchowickie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Okej, będzie trochę na krawędzi (choć tu jak zwykle opieram się na zdrowym rozsądku Remka i moderatorów), ale sądzę że warto - tym bardziej, że ze względu na straszliwe temperatury - to jedna z nielicznych ryb tej wyprawy. Dla mnie ta ryba jest o tyle ważna, że złowiona zupełnie samodzielnie przez moją Agę - ot, zostawiłem ją na blisko godzinę samą nad wodą, a sam poszedłem bez tego całego foto-muchowego majdanu szukać dobrych miejsc na resztę dnia. Nie powiem - zaimponowała mi swoją determinacją i umiejętnością wyłuskania tego małego kropkowanego cwaniaka spomiędzy kamieni. Tym samym - już oficjalnie - witam Agę w gronie wędkarzy muchowych. Dla niej (dla mnie chyba też) ten niewielki pstrążęk był wart tego całego potu i odcisków w drodze przez izerskie stromizny i chaszcze. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Piękna fota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Zuch dama jaki okular 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Super zdjęcie! Gratulacje złowionej ryby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 I nadal izerskie klimaty - szwedzka kontemplacja o wschodzie słońca. Za kilka godzin jego promienie rozgrzeją halę do 34 stopni i staną się przekleństwem na resztę dnia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No to jeszcze jedno - poranek nad Izerą. Ładnie tam. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ładnie to mało Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Widać w tych zdjęciach pasje wędkarstwa i fotografowania. Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No i wróciłem z dalekiej Północy. Są i zdjęcia. Zanim jednak poselekcjonuję, obrobię i wypuszczę, muszę jeszcze nadrobić zaległości sprzed wyjazdu. Jeden z forumowych kolegów zamówił u mnie oto takie cosie - miło mi bardzo, że ozdobią jego domek nad Sanem! :-). 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Arek, zdjęcia zdjęciami, ale jak wpadnie ISIS, to Ciebie nie ruszą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 ale czad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 @Kamil - przewidujący jestem W Norwegii broda też przydatna - daje przecież +10 punktów do obrony przed niedźwiedziami @Franc - dzięki za dobre słowo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jestem pod wrażeniem, kawał dobrej nie tylko dokumentacyjnej fotografii, to także wyjątkowa fotografia artystyczna. Światło, nastrój kadru, doskonale ujęty motyw, piękna GO. Bardzo mi się to podoba. Na niektórych zdjęciach MEGA przejścia tonalne, no i to kadrowanie. Brawo!!!Sam myślałem o rozpoczęciu przygody z tym typem fotografi bo zajmuje się przyrodą i ludźmi, a tu można zrobić genialna syntezę. Może kiedyś dojdę do tego poziomu:)Czekam na następne kadry:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 @Cyprek bardzo mi miło czytać Twoje słowa. To w zasadzie duży sens tej roboty, która - choć przyjemna - kosztuje człowieka trochę wyrzeczeń. Jest na świecie trochę osób fotografujących wędkarstwo i szeroko pojęty outdoor - nie zastanawiaj się więc, tylko działaj. A skoro fotografujesz przyrodę - wstawiaj i dziel się. Pozdrawiam i światła życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Arek, kadry uwiecznione twoją ręką dają posmak przygody.Patrząc na pilchy żałuję, że niedojechałem tam w tym roku, może jeszcze się uda.Foto ryb do ozdoby domku są cudowne, gratuluję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 A więc zaczynamy serię z ostatniej wyprawy do Norwegii. Tę opuszczoną zagrodę znalazłem w drodze do rybackiej wioski Fiskevollen. Co ciekawe, podczas robienia zdjęć spotkałem właściciela, który opowiedział mi pokrótce historię tego miejsca. Okazało się, że tam mieszkał tam wraz kilkunastoma innymi dziećmi. Uwielbiam odkrywać tą nieskatalogowaną, mniej oczywistą (ale jak prawdziwą) stronę Norwegii. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Oj ciekawie się zapowiada - czekam na kolejne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi