arhuku Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @krzychun - zabrzmiało dwuznacznie, a ja zawsze frontem do człowieka i lubię mieć jasność Palce jak cała reszta zdjęcia w RAW oryginalnie były nieco żółte (aż dziś spojrzałem na RAW, mimo że to praca z 2014). Zmieniłem temp. zdjęcia, dodałem kontrasty i chyba je nieco "wybladziłem" (ale tego już nie pamiętam), żeby nie straszyły czerwienią. Więcej grzechów nie pamiętam. Wstawię kiedyś tego samego lipienia w innej odsłonie, tam dopiero widać jakie purpurowe kolory miał na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ale to nie jest krytyka.To jest tylko uwaga, że koncepcja modyfikacja dotyczyła nie tylko ryby ale i palców, więc i nimi trzeba się zachwycać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ale to nie jest krytyka.To jest tylko uwaga, że koncepcja modyfikacja dotyczyła nie tylko ryby ale i palców, więc i nimi trzeba się zachwycać. Ja tylko dodam, już tak gwoli ścisłości, bo odpisywałem dziś na kolanie, zapominając na chwilę, gdzie żyję: - moimi zdjęciami nie trzeba się zachwycać. Można, ale zdecydowanie nie trzeba. Brak przymusu- krytyka, pozbawiona zawoalowanych złośliwości, mile widziana- nie mylmy wywoływania RAW-u i retuszu z modyfikowaniem zdjęć- nie będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem - skoro ktoś widzi na kilometr Photoshopa i też tak pewnie potrafi (lub znacznie lepiej), proszę bardzo, chętnie obejrzę - cieszę się jak dziecko z każdego lajka, polubienia, kliknięcia i komentarza - te ostatnie proszę jedynie w prostym i nieskomplikowanym języku, aby moja radość (lub odpowiedź) szła w parze z intencjami komentującego- dzięki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja niestety będę w tym wątku monotematyczny , jak zawsze , super fotki Arek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Aukcja dla Kuby Standery: Płótno fine-art na sprzedaż - zbieramy na protezę dla Kuby. Licytujcie, udostępniajcie. Więcej informacji: https://www.youtube.com/watch?v=Ub5GAkf9k5g&feature=youtu.beZdjęcie, za które zgarnąłem najwięcej nagród w konkursach. Wymiar 30x45 cm, płótno Canson, wydruk w najwyższej jakości giclee (wartość kolekcjonerska, numer tego wydruku to 01/30!). Zaczynamy od 250 zł. Żeby zalicytować, wystarczy wpisać kwotę w komentarzach. Jeśli admini uznają to za dobry pomysł, poproszę o przeniesienie tej aukcji do działu giełda i przyklejenie go. Aukcja kończy się 21/05 o północy. Edit: dodaję do giełdy, dopiero zauważyłem odpowiedni dział. Edytowane 16 Maja 2017 przez Arek Kubale 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Sto lat minęło chyba od ostatnich postów tutaj. Pora odkurzyć ten wątek i uzupełnić o kilka świeżych prac. Na początek zdjęcie z Hiszpanii, które zagościło na okładce 33 numeru muchowego magazynu "Tail". 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zdecydowanie za rzadko tutaj coś wstawiasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zdecydowanie za rzadko tutaj coś wstawiasz Dzięki! Wszystko w zasadzie sprowadziłem na Instagram i FB. Ale i na j.pl coś będzie się działo od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Arek podrzuć link do FB Chyba że jest gdzieś tutaj a przegapiłem Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Arek podrzuć link do FB Chyba że jest gdzieś tutaj a przegapiłem Nie wiem czy można tu takie rzeczy udostępniać? Jakby coś, usunę. https://www.facebook.com/KubaleOutdoorPhoto/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Arek czy można u Ciebie kupić fotkę pod wydruk wielkoformatowy (powiedzmy naklejka na ścianę szer. 2-3m, wysokość wynikowa).Interesują mnie zdjęcia "wędkarskie" bez sylwetki wędkarz, akceptowalne w kadrze dłoń trzymająca rybę / wędkę / podbierak ..... Nie wiem jak to opisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Arek czy można u Ciebie kupić fotkę pod wydruk wielkoformatowy (powiedzmy naklejka na ścianę szer. 2-3m, wysokość wynikowa).Interesują mnie zdjęcia "wędkarskie" bez sylwetki wędkarz, akceptowalne w kadrze dłoń trzymająca rybę / wędkę / podbierak ..... Nie wiem jak to opisać Hej, przepraszam za późną odpowiedź. Jasne, że można nabyć wydruki. Proszę o kontakt na priv, ew. Facebook. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Czołem! Śpieszę z dobrą nowiną, że moje zdjęcie - które tu kiedyś publikowałem - awansowało do finału konkursu australijskiego FlyLife Magazine ⭐ Nieczęsto o to proszę, ale teraz potrzebuję Waszej pomocy w postaci głosów. Żeby zagłosować należy wejść w link poniżej, a później kliknąć "VOTE". Dziękuję! http://facebook.com/FlyLifeMagazineANZ/app/403834839671843?brandloc=DISABLE&app_data=view-gallery,for-P0UQ-KQvBL0 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Załatwione!Na razie prowadzisz Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Arku , poszło . Z ogromną przyjemnością zresztą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 zrobione Nie miałem pojęcia, że są takie piękne miejsca nad Bobrem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 U mnie się nie otwiera link. Próbowałem wczoraj i dziś. Nie mieliście problemow? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 U mnie się nie otwiera link. Próbowałem wczoraj i dziś. Nie mieliście problemow? Spróbuj "F5" u mnie pomogło. . Poszło. Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 U mnie się nie otwiera link. Próbowałem wczoraj i dziś. Nie mieliście problemow?Ze smarkfona też mi się nie otwiera ale z komputera już tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Super zdjęcia w tym konkursie. Zagłosowałem oczywiście na rodaka kolegę Arka K. Oby wygrał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Poszło . Bóbr, rzeka mi nie obca . Edytowane 8 Marca 2018 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Z kompa poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Pøszlo. Jesli chodzi o głos z smartfona to na FB trzeba znalezc profil magazynu i dalej juz wszystko działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi