Piastun Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dziękuję wszystkim za głosy! Doceniam Wasze głosy - to naprawdę miłe widzieć, ile osób mnie wspiera w tym co robię. Niestety - zostałem zdyskwalifikowany przez zbyt dużą liczbę głosów, tudzież - jak to nazwał organizator - SPAM. Nie wnikając nadto w tę niejasną historię, zainteresowanych odsyłam do mojego profilu na FB, gdzie jest pełna historia choroby. Warto tam zajrzeć co jakiś czas, ponieważ szykuję coś fajnego dla ludzi. Bo w sumie ludzie okazali się tu najważniejsi. Za co jeszcze raz dziękuję. A żeby nie było, że wpadam tu jak po ogień, wstawię dużego rybsona . Tak na lepszy humor - mój i Wasz. Ściskam, pozdrawiam i przybijam Wam wirtualnie pionę! Zajrzyjcie czasem na: https://www.facebook...leOutdoorPhoto/ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Kontynuujemy. Kolory jesieni (wersja muchowa). Możliwe wydruki fine-art, jeśli ktoś zechce na ścianę. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Pomorze nadal darzy. Lipień w swoim naturalnym środowisku. Woda zdecydowanie zimna i nieprzyjazna dla gołych rąk. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Kontynuujemy. Kolory jesieni (wersja muchowa). Możliwe wydruki fine-art, jeśli ktoś zechce na ścianę. Masz coś podpbnego tyle że z sandaczem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Masz coś podpbnego tyle że z sandaczem? Niestety, sandacza w moich foto-zbiorach brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Rzadko coś ostatnio wrzucam, ale tak dla porządku i zapewnienia, że Kubale zdjęcia jeszcze robią, taki Wam obrazek tu wstawię Zdjęcie tej ryby chodziło za mną ze cztery lata. Wczoraj Wojtek Kudłacz sprezentował mi takie dwie Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Arek Kubale 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 A żeby nie było, że Kubale to tylko ja, zdjęcie popełnione przez moją żonę, Agnieszkę. Od 2014 Aga to mój stały "kumpel na ryby". A na zdjęciu grudniowe pływanie za trocią. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi