rd1_68 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ubarwienie ma " jak z bajki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mówią, że sanowe lipienie są bezkonkurencyjne, jeśli chodzi o barwy. Coś jest na rzeczy. Sami nie mogliśmy uwierzyć w te kolory, oglądając zdjęcia wieczorem na kwaterze. @Kuba - jeszcze nie próbowałem, ale w 2015 nie omieszkam. Skapnął mi się fajny szklak od Wuja Sama (Red Truck Rods, 6,6 ft, 4wt.) i na tę wodę to będzie marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Przyłączam się do reszty, fotki i tyby miooodzio! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Świetne ujęcia, świetna obróbka zdjęć, gratuluję i zdrowo zazdroszczę talentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @EMMS, @asafa - dziękuję Wam za miłe słowa. Niebawem następne zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Hej, a dlaczego nie ma Twoich zdjęć w konkursie C&R ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Remku, gdy to sprawdzałem, wydawało mi się, że przekroczyłem termin zgłoszeń...? Wezmę udział następnym razem, nie pali się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Teraz można wrzucać. Zmieniłem regulamin. Wrzuć proszę kilka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Fajnie mieć takie oko w połączeniu z talentem dzięki Arkowi te jesienne wieczory są cieplejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wesołego Halloween!. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ładne światło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Widząc taką fotkę naprawdę robi się wesoło na duszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Drodzy moi, właśnie rozpoczął się konkurs fotograficzny amerykańskiej organizacji Trout Unlimited. Z tego co zauważyłem wyłonienie zwycięzcy polega na zdobyciu jak największej liczby głosów na własne zdjęcie (...). Ponieważ wiem, że moje pierwsze tu zamieszczone zdjęcie wywołało sporo pozytywnych emocji, proszę Was o zagłosowanie na nie (należy kliknąć "vote" obok zdjęcia). Można zagłosować, wchodząc na stronę konkursu na facebookowym profilu Trout Unlimited: http://bit.ly/1upx4D5 Gdyby link nie działał, można jeszcze próbwać przez FB, gdzie należy kilknąć na zdjęcie i dalej zagłosować (vote): http://on.fb.me/1rYqf4k Ważna uwaga: aby móc głosować, należy "polubić" profil Trout Unlimited. Sporo "biurokracji" niestety . Będę wdzięczny za wsparcie w tej nierównej walce klikaczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dobrzy ludzie, wybaczcie mi tę bezczelną agitację, ale tylko kilka głosów dzieli mnie od wygranej w konkursie Trout Unlimited na najlepsze zdjęcie wędkarza w 2014 r. Mimo że forma konkursu pozostawia wiele do życzenia, to skoro już zacząłem trybem żebraczym się starać o głosy, to sprawę chcę doprowadzić do końca. Stąd moja prośba - jeśli macie kilka minut, a moje konkursowe zdjęcie Wam się podoba, proszę głosujcie. Podaję poniżej sposób, jak oddać ważny głos: 1. Należy polubić profil organizatora (https://www.facebook.com/TroutUnlimited) 2. następnie trzeba oddać głos na moje zdjęcie pod adresem: http://bit.ly/1upx4D5 (klikamy "VOTE", to bardzo ważne, bo "lajki" się nie liczą. Tylko VOTE ). Dzięki za pomoc! Każdy głos się już teraz liczy . Arek Kubale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Poszło - trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Masz moj glos Arek ;-) naprawde świetna fotka :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dzięki Wam Panowie. Bardzo doceniam. Zamiast pstrykać jesień (pięknie się zrobiło na wrocławskim Sępolnie) siedzę i walczę o głosy. Ech, co za czasy No, ale stawka jest zacna - nawet już nie o nagrody chodzi, ale chciałbym wypromować swoje działania. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Na takie foto grzech nie głosować. Masz i mój. Powodzenia ... czekam na nowe foto w zamian za swój głos ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 No Panowie, głosować na zdjęcie Arka! Zarysowała się już lekka przewaga jego fotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Arek, masz mój głos i powodzenia, bo foty robisz pierwszej klasy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dzięki wszystkim za wsparcie Naprawdę doceniam. @Tomasz eS - niebawem coś się pojawi, już najwyższa pora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Właśnie zagłosowała na Twoje foto moja żona... bo ja ułomny jestem i nie mam konta na fb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Arek, do kiedy można głosować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 @tpe - właśnie nie wiem. Pisałem do organizatora, ale póki co brak info. Podejrzewam, że nie ustatlili i zamkną głosowanie w ciągu kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi