Skocz do zawartości

Arek Kubale - fotografia wędkarska (outdoor/fly-fishing/przyroda)

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy moi,

właśnie rozpoczął się konkurs fotograficzny amerykańskiej organizacji Trout Unlimited. Z tego co zauważyłem wyłonienie zwycięzcy polega na zdobyciu jak największej liczby głosów na własne zdjęcie (...). Ponieważ wiem, że moje pierwsze tu zamieszczone zdjęcie wywołało sporo pozytywnych emocji, proszę Was o zagłosowanie na nie (należy kliknąć "vote" obok zdjęcia).

Można zagłosować, wchodząc na stronę konkursu na facebookowym profilu Trout Unlimited: http://bit.ly/1upx4D5

Gdyby link nie działał, można jeszcze próbwać przez FB, gdzie należy kilknąć na zdjęcie i dalej zagłosować (vote): http://on.fb.me/1rYqf4k

Ważna uwaga: aby móc głosować, należy "polubić" profil Trout Unlimited. Sporo "biurokracji" niestety ;).

Będę wdzięczny za wsparcie w tej nierównej walce klikaczy ;)

X_IMG_3181_2_net.jpg

Witaj!

Czy mógłbyś udostępnić to zdjęcie w HD, fajnie wygląda na tapecie :)

Pozdrawiam.

• Like 1

@tebe, dzięki za zainteresowanie. Bardzo mi miło, że zdjęcie Ci się podoba na tyle, że mogłoby zdobić ekran komputera. Niemniej nie mogę na razie go udostępniać, ponieważ ma już nabywców, a więc muszę być wobec nich być fair.

W niedługim czasie planuję uruchomienie strony poświęconej mojej outdoorowej fotografii. Planuję tam udostępnienie niektórych zdjęć w większym rozmiarze, w charakterze tapet.

• Like 1

@puszek7,

zdjęcia w większej rozdzielczości pojawią się na pewno - tak jak pisałem wyżej. Muszę jednak solidnie zastanowić się na formą, w jakiej je udostępnię. Z pewnością poprzez moją stronę, którą właśnie tworzę. Będziecie na bieżąco.

A co do wszelkiej adoracji i głosów - jeszcze raz wszystkim dziękuję, to bardzo motywujące (a motywacja jest mi potrzebna, bo ostatnio głównie robię zdjęcia zamiast łowić, co jest niełatwym wyborem ;) ).