PiECIA Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Bardzo przepraszam Autora tego pięknego obrazu jak i Was wszystkich, ale moją uwagę przykuł nie kropek a kciuk Chyba muszę ruszyć do jakiegoś specjalisty, bo dobrze to ze mną nie jest... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) ...chyba raczej tak ...Arek piękny strzał Edytowane 26 Stycznia 2015 przez czocho 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Bardzo przepraszam Autora tego pięknego obrazu (...) Nie ma za co, ja się nie gniewam. Każdy widzi zdjęcia na swój sposób. Kciuk ewidentnie występuje na tym zdjęciu w dość mocnej pozycji, więc w sumie wszystko okej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie ma za co, ja się nie gniewam. Każdy widzi zdjęcia na swój sposób. Kciuk ewidentnie występuje na tym zdjęciu w dość mocnej pozycji, więc w sumie wszystko okej.Do tego próbowałem tak wygiąć swego i ni chu chu Od początku Arku kibicuje Twoim fotografiom i nie miałem na celu krytykować, ot takim spostrzeżeniem jedynie zapragnąłem podzielić;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (...) ot takim spostrzeżeniem jedynie zapragnąłem podzielić;-) Po to wystawiam m.in. te zdjęcia, żeby ludzie mogli się wypowiadać. Jest okej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Arek , zima jest nie daj się prosić Wrzuć jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Arek , zima jest nie daj się prosić Wrzuć jakąś fotkę Chwilę mnie nie było w Polsce i nie miałem dostępu do zdjęć, ale... mówisz i masz . Letnie wspominki z południa Polski. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak zwykle klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Flayfishing to nie moja dziedzina ale jak patrze na te foty az chce sie kupic paczke bialych i wychodować pare muszków i chyc nad wode 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 O! Jakbym tam kiedyś był! fota super ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Piękna ta nasza Polska troszkę dzięki Arkowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dziękuje wszystkim za komentarze i miłe słowa. Co do tego piękna Polski - tak, jest pięknie. Bez dwóch zdań. Inna sprawa, że to piękno często jest ukryte, z dla od uczęszczanych szlaków i wścibskich pseudoturystów. Ma to swoje dobre i złe strony. Zdecydowanie negatywnym skutkiem takiego stanu rzeczy jest zupełna niewiedza statystycznego Kowalskiego na temat tego, co u nas cenne, piękne i powinno podlegać ochronie - nie tylko z poziomu prawa i urzędu, ale właśnie zwykłych obywateli. Ale to nieprędko się zmieni. Pozostaje zatem chodzić własnymi ścieżkami i szukać piękna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Czas na trochę większe pstrągi - ot, taki dobry czterdziestak z Dunajca . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ale barwa tego pstrąga . Klasa.Fotka zacna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Piekna rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Tak na osłodę poniedziałku, w trochę innym stylu niż zwykle - takie 50+ z Sanu. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Elegancko Na zastanym czy była dopałka ......bo chyba softbox w oku głównego bohatera odbity widze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dzięki Kamilu . Nie, nie - no z softboxem (jeszcze) na ryby nie chodzę . Zwykła lampa reporterska zrobiła robotę, ale trochę kociokwiku z tą fotką było. Ze złowieniem i wyholowaniem samego modela zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nie...nie wkrecisz mi to napewno basenik w studio w piwnicy ....a tak poważnie to dopałka zrobiła....i fajne lustro z tego wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Czas na trochę większe pstrągi - ot, taki dobry czterdziestak z Dunajca . "Miszczu" ,ja tak trochę nie w temacie,ale co ty masz za "wisiorek" ???Drugie pytanko dotyczy kurtki: co to za model ??? Edytowane 3 Marca 2015 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 @Tofix99 - to wszystko nie moje, ja tylko zrobiłem zdjęcie naszyjnik jest od jakiegoś polskiego producenta akcesoriów muchowych, ułatwia noszenie wszelkich drobiazgów. Kurtka jest z tego co pamiętam od Airflo, ale modelu nie znam. Trzeba by zapytać właściciela (Wojtek Kudłacz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tak na osłodę poniedziałku, w trochę innym stylu niż zwykle - takie 50+ z Sanu. Nie wiem Arek czym Ty kolejny raz zaskoczysz , czekam jak na pomarańcze przed Bożym Narodzeniem w latach 80 tych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie wiem Arek czym Ty kolejny raz zaskoczysz , czekam jak na pomarańcze przed Bożym Narodzeniem w latach 80 tych @Franc, dzięki za te miłe słowa. Staram się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Niesamowite te Twoje fotografie Arku! Mógłbyś częściej, a najlepiej tak ze dwadzieścia od razu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi