Kuballa44 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Następnym razem prosze mu dać ukleję dietetyczną, bo kolego bolo to już niezłe sadełko ma! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzięki Panowie za miłe słowa! @Kamli Z. - spokojnie, i na nasze wspólne łowienia przyjdzie pora. Jak nie boleń, to jakiś inny gatunek @Kuballa44 - jak to mówią na Wyspach - boleń był "fat but fit". Nieźle nas przegonił po brzegu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Arek po prostu dziękuje że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 @Franc, dzięki. Naprawdę miło mi czytać takie słowa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Arek po prostu dziękuje że jesteś Ustawcie się chłopaki na miły wieczór przy lampce wina Ładne zdjęcia Arek, to wcześniejsze mi się bardziej podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Rzadko udaje się zgrać fajne światło z fajną rybą... 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Że Ty mi nie dałeś znać, że gryzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Tak sobie obserwuje Twoje zdjęcia, kolego Arku i myślę, że z samych Twoich zdjęć wyszedłby naprawdę zacny kalendarz Pozdrawiam Czaro73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Rzadko udaje się zgrać fajne światło z fajną rybą...Akurat te dwa czynniki zgrywasz kapitalnie.Twoje fotografie to rozkosz dla oka, przyjemnie tu wejść i odczuwać radość łowienia.Gdyby przynajmniej połowa zdjęć na J była podobnej jakości jak twoje, to (śmiem twierdzić) mielibyśmy najlepsze fotograficzno-wędkarskie forum w Europie. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Panowie, dzięki za miłe komentarze. Co do ostatniego wpisu by @Zwierzu - ja np. bardzo żałuję, że wątek "zdjęć do oceny" podupadł. Warto zamiast zastanawiać się nad zakupem "lustrzanki do 3 tysięcy" po prostu kupić Canona 30D za 600 zł, do tego obiektyw 50 mm za 300 zł i robić zdjęcia. Jedna uwaga - to piekielnie wciąga i zajmuje nie mniej czasu niż samo wędkowania. W zasadzie, mi już na łowienie ledwo czasu wystarcza, co niebawem choć na chwilę odmienię. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za zainteresowanie moją fotografią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Akurat na fakt, że więcej focisz, niż łowisz, towarzysze wypraw chyba nie narzekają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Rzadko udaje się zgrać fajne światło z fajną rybą... Nie wiedziałem, że Grześka można i tu spotkać ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Już za chwileczkę, już za momencik ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Niesamowite foty, pobudzają marzenia...pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Już za chwileczkę, już za momencik ... Lipek ma coś paszczę przestawioną ? Za dużo czerni i błękitu dorzuciłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Takich fotek to nie widziałem chyba nigdy! Pozwolisz ze jakaś znajdzie się na tapecie w moim laptopie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Lipek ma coś paszczę przestawioną ? Za dużo czerni i błękitu dorzuciłeś. Trudno powiedzieć co mu się stało, dotąd sądziłem, że nic mu nie jest. Ten egzemplarz miał spory ubytek w płetwie ogonowej, więc wszystko możliwe. Co do barw - wg mnie okej, ale dziękuję, że poświęciłeś czas na skomentowanie mojej pracy. Takich fotek to nie widziałem chyba nigdy! Pozwolisz ze jakaś znajdzie się na tapecie w moim laptopie ? Szymonie, dzięki za dobre słowo. Co do tapet, już wkrótce na mojej stronie będzie można ściagnąć kilka plików przygotowanych z tą myślą, dla Was. Dam znać na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 No Arek , na te tapety to już trochę czekamy . Piękne fotki-jak zawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Fajna fotka , super że będą tapety dostępne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Super! Czekamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Panowie, dzięki za miłe komentarze. Co do ostatniego wpisu by @Zwierzu - ja np. bardzo żałuję, że wątek "zdjęć do oceny" podupadł. Warto zamiast zastanawiać się nad zakupem "lustrzanki do 3 tysięcy" po prostu kupić Canona 30D za 600 zł, do tego obiektyw 50 mm za 300 zł i robić zdjęcia. Jedna uwaga - to piekielnie wciąga i zajmuje nie mniej czasu niż samo wędkowania. W zasadzie, mi już na łowienie ledwo czasu wystarcza, co niebawem choć na chwilę odmienię. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za zainteresowanie moją fotografią. Arek, a 500D z 50 mm też da radę ? Dlatego ciągle wybieram łownie, ale może kiedyś to się zmieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 @tpe, pięćsetki nie znam, ale jeśli niedaleko jej do 600D (a wg oznaczeń Canona pewnie tak jest), to masz całkiem solidne body. Zresztą, nie przeceniajmy puszki, bo te się wymienia co jakiś czas. Grunt to obiektywy, ale to pewnie wiesz. I teraz będzie banalnie, bo... najważniejsze to być nad wodą i mniej więcej wiedzieć, co chcę się sfotografować. Reszta to czas, próby, wkurzanie się i szczypta szczęścia. No i jak już wszystko jest mniej więcej (lub dokładnie) jak chcesz, pozostaje post process . Reasumując - idź w teren i foć. Czym to zrobisz, to już mniej istotne . Nie wszystkie moje zdjęcia są z lustrzanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 To nie aparat robi zdjęcia , tylko wprawne oko fotografa połączone z poczuciem chwili . To się jakoś nazywa nie pamiętam ...bodajże talent czy jakoś tam . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Lipek ma coś paszczę przestawioną ? Za dużo czerni i błękitu dorzuciłeś.Widzę to, jak autograf, rys charakterystyczny, dla fotek Arka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nie wiem, kiedy ten miesiąc zleciał, ale uzupełniam o widoczek - dla niektórych być może znajomy . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi