adamekkp Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) proszę moda o usunięcie Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez adamekkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mam to, do amatorskich struganek wystarczy. Gdy do czegoś poważniejszego to niestety kłania się kosz na śmieci. Przedłużka niewiele warta, dołączony zestaw końcówek to szajs, lepiej samemu sobie skompletować. Szybko się nagrzewa, po 5 minutach ciągłej pracy trzeba ją studzić. Ponadto moja ma jakieś wahania obrotów. Nie kupiłbym tego drugi raz raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dzięki za odzew, teraz pozostaje poszukać czegoś innego. Taki fajny opis, że dobra firma itp, przeglądałem wuja google i nie wiele o tej firmie słychać.Może mógłby ktoś polecić inny sprzęt? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Proxxon, trochę kosztuje, ale w te narzędzia warto inwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 w biedrze co pół roku jest taka z calym zestawem , poczekaj powinna zaraz byc mam dwie w firmie jeszcze nie padły wiec to dobrze o nich swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) a jest tam wałek giętki?proxxon i dremel z wałkiem to koszt ok 300 zl, równie dobrze lidlowskie czy biedronkowe (prawdopodobnie bez wałka) to cena za 4-6 sztuk ;> a einhell czy hitachi ? to już o 50-100 zl taniejew Bass? Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez adamekkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witam, znalazłem bardzo korzystną ofertę zakupu dremela za nieduże pieniądze, poszukuje osoby z Malborka która by mogła sprawdzić ten sprzęt osobiście, gdyż jest to sprzęt używany. Reszta na pw, dziękuje Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi