Bartas93 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam kolegów, poszukiwałbym jakiegoś blanku pod okonia. Może zacznijmy od tego, że chciałbym jednoskład. Miałaby to być okoniówka obsługująca docelowo gumy na główkach 5g, w stylu kopyt relaxa czy mans'a w rozmiarze 3 cali. Lubię szybkie kije, sam w jednoskładzie mam TXa 713ML-S, jednakże wiadomo jego przeznaczenie jest do cięższych przynęt i sandaczy. Myślałem nad 712L-S. Macie jakieś inne propozycję, coś szybkiego czym można by fajnie pograć gumą, a przy tym z ugięciem trzymającym kruche pyszczki pasiaków ? pozdrawiam Bartek ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abu1978 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam,w zeszłym miesiącu nabyłem MHX S 842 do 9 gr,polecam,rewelacyjny kijek na okonie,szczupaka 65cm też dał radę ,pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi