Lukasz-7 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam, W dziale kupię/zamienię/oddam wisi mój post odnośnie travela kleniowo/jaziowego, i widzę że będzie ciężko coś takiego znaleźć w moim budżecie (dostałem jedną ofertę kija który jest dla mnie trochę za krótki). W związku z tym mam pytanko odnośnie kija o takim przeznaczeniu w "normalnej" budowie (najwyżej będę woził z tyłu w aucie, może nie ukradną ) Czy moglibyście coś polecić w przedziale cenowym do 300 zł. Długość jaka mnie interesuje to ok. 2,70, c.w. +/- 12g. Rzeki: Wisła, Wieprz, Bug Dodam tylko że nie oczekuję propozycji (to nie ten dział) a raczej sugestii na co warto zwrócić uwagę, bo zakup planuje w nowym roku. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Spójrz na konger WC IRI Lucky. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Spójrz na konger WC IRI Lucky.Dokładnie. Przyzwoicie wykonany kij na bardzo fajnym, głęboko pracującym blanku. Jaśki zaczepione "za ślinę" trzyma jak trzeba, a i z boleniowym przyłowem sobie poradzi PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Spójrz na konger WC IRI Lucky.Również machałem. Wydawał się bardzo przyzwoity jak za te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Konger World Champion Dancer? Łowię już trzeci rok i bardzo spoko za te pieniądze, choć kiedyś był ciut tańszy. Moim zdaniem w tym przedziale cenowym ciężko znaleźć kij lepszy od niego. Dopiero na ten rok szykuję coś z Batsona albo St. Croix na jego zastępstwo :-) Edytowane 30 Listopada 2012 przez czermin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Dzięki Panowie, już wcześniej myślałem o tym IRI Lucky ale nie miałem okazji go pomacać, ale skoro tak go chwalicie to postaram się gdzieś go znaleźć i pomachać. Oczywiście czekam na dalsze sugestie Edytowane 30 Listopada 2012 przez Lukasz-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Konger World Champion Dancer? Łowię już trzeci rok i bardzo spoko za te pieniądze, choć kiedyś był ciut tańszy. Moim zdaniem w tym przedziale cenowym ciężko znaleźć kij lepszy od niego. Dopiero na ten rok szykuję coś z Batsona albo St. Croix na jego zastępstwo :-) Jeżeli chodzi o dancera to tez o nim myslałem (szczególnie po przeczytaniu Twojej recenzji na team rapa ) ale też musze go gdzieś znaleźć żeby pomachać a o ile sie zdążyłem zoriętować nie jest to takie proste :/ Edytowane 30 Listopada 2012 przez Lukasz-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dancera dużo ciężej teraz dostać niż IRI. Mam Dancera..Kupiłem używkę tu, na forum. Miał służyć jako rezerwa- koniec końców i tak łowię Avidem, a Dancer jeździ z kolegą w bagażniku jego wozu i gnie się pod klexami, kiedy tylko nadaży się sposobność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 A co myślicie o team dragonie, jeden jest chyba 1-10 gr a drugi 3-14. Warto dac około 400 zł za ten kijek? Mam wersję silver edition 14-35 I jestem bardzo zadowolony, łowił ktoś na te lżejsze modele? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Machałem tymi dragonami, dla mnie to klasa wyżej niż ten konger, ale jako że na klenia jeżdżę rzadko, to nie chciałem 2 razy więcej kaski pchać w dragona, choć patyk bardzo przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 skorzystaj z wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 skorzystaj z wyszukiwarki Korzystałem i niestety nic konkretnego nie znalazłem, poza tym uważam że od czasów niektórych postów mogło się sporo zmienić dlatego pytam na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja podobnie jak koledzy polecam IRI Lucky mam od 4 sezonow 2.4m z przeznaczeniem klen-jaz no i jestem zadowolony z tego kija, malo spadow dobre czucie przynet w zakresie cw calkiem niezle wykonanie w kwocie 200 pln to dobry wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 http://jerkbait.pl/topic/17692-patyk-jaziowo-kleniowy-na-duza-rzeke/page__hl__%2Bkij+%2Bklenia+%2Bjaziahttp://jerkbait.pl/topic/9655-kleniowanie/page__hl__%2Bkij+%2Bklenia+%2Bjaziahttp://jerkbait.pl/topic/12176-kij-na-kleniajazia-za-200-250zl/page__hl__%2Bkij+%2Bklenia+%2Bjazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzięki pitt za sugestie ale się trochę nie zrozumieliśmy, te wszystkie wątki już widziałem i w zasadzie nic się nie zmieniło jeżeli chodzi o sugerowane kije (dalej królują kongery ) chodziło mi bardziej o to że nie znalazłem nic konkretnego na temat team dragona o którego pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Siemka , moglibyście mi polecić jakiś fajny tani kijek na jazio-klenie ? Łowiskiem jest odra-główki oraz małe rzeczki ze średnim uciągiem Przynęty to woblery 2-4 cm o wadze 1-4g Długość wędki 2,7-3m Cena do 200 zł Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 w prawym gornym rogu jest wyszukiwarka, ktora bez trudu znajduje takie, odwieczne, tematy, np. na str. 9 lub kawalek dalej lub ...http://jerkbait.pl/topic/17692-patyk-jaziowo-kleniowy-na-duza-rzeke/ ten chyba powinienes znac http://jerkbait.pl/topic/12176-kij-na-kleniajazia-za-200-250zl/http://jerkbait.pl/topic/9655-kleniowanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Fiume 2.7 Arsenal 3-18 G bardzo fajny kijek W okolicach 170 Zł Nowka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Rafaelo1996 mam do Ciebie jedno pytanie Wszytskim polecasz ten kijek , kupiłes go bardzo niedawno temu i pewni nawet jeszcze na niego nie łowiłeś...więc chyba Twoja opinia nie jest jakoś specjalnie pomocna ? Pitt , dzięki Szukałem ale nie mogłem nic znaleźć.Zaraz zabieram się za czytanie Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 jakby jakimś cudem udało by się Tobie znaleźć Byron Grey Mammoth Senso Cast 3.00 2-10gr , to bierz w ciemno ,mam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ja również poszukuję jakiegoś kijka i mam identyczne wymogi. Zabieram się za czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Miłej lektury panowie bo jest co czytać dobrze że o tej porze noc długa pewnie dacie rade A tak na poważnie to polecamKONGER WORLD CHAMPION IRI LUCKY lub serie DANCERMowa oczywiscie w założonym budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Byron to jaziowa klasyka. Polecam w tej cenie kongera iri lucky bodajże jest do 10 gr ale jak kiedyś macałem jest to gdzieś 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Dokładnie Kuba opis jest do 10gram jednak kijek wydaje sie lekko niedoszacowany.Moze to i dobrze bo koledzy piszą ze chcą biczować po Odrze wiec te 14gram to optimum bo i uciąg dość spory Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 troszkę krótszy bo tylko 2,4m ale może się nada - jakby co to zapraszam na konwersacjęhttp://jerkbait.pl/topic/20743-daiwa-exceler-ul-24m-cw-2-10gr-sprzedam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi