loko86 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ja osobiscie uzywam juz 4rok kija Shimano Technium 3-15g świetna praca i solidnie wykonany spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Idę zaraz do sklepu pomacam kijka kijków. Nie chcę wydawać dużo kasy na kij kleniowo-jaziowy bo będę się z nimi bawił tylko na wiosnę jak jeszcze nie ma co łowić... Jakoś trzeba zabić czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 http://allegro.pl/wedka-shimano-catana-cx-spinning-270-ul-gratis-i2948864844.htmltutaj recenzja tego kijka http://www.team-rapa.pl/recenzja/shimano-catana-cx-270-ul/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Bardzo ciekawa ta Catana muszę powiedzieć. Tylko trzeba jednak wziąć w ręce bo nie lubię jak kij jest zbyt miękki. Preferuję raczej szybkie kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie mialem takiej catanki w rece, gdzies za szafa lezy 10-30 i jak na to cw to taki raczej miekki kijek, natomiast czytalem kilka opini ze ten z mniejszym cw ma calkiem inna charakterystyke, jest dosc szybki przechodzacy ladnei w parabole.Tak czy inaczej do 200zl to nie ma co wybierac.Daiwa exceler 2-10 i 3-18 cormoran black bull 2-15 i 3-18 shimano catana 1-11 ,3-15, 5-20 mistrall amundson (troche ponad 200 ) -12gr konger chyba tiger cross cos kolo 18gr gorne cw...Kijek oprocz pewnych z gory zalozonych wytycznych ma dobrze lezec w lapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Catane miał mój znajomy i...bardzo mi się NIE spodobał Bardzo nie czuły i akcja jakaś dziwna ;/ Spodobał mi się ten fiume arsenal do 18g 2,7m ale... jak od poradzi sobie z wobkami 2-3g ? Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekjacusjaca Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Były fajne wersje Mikado LEXUS.Poszukaj na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Maniek bierz te iri najlepiej 3m i nie kombinuj w tej cenie nic lepszego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ale nie będzie on za delikatny ? Na odrze czasami naprawę mocno ciągnie , plus do tego wobek mocno pracujący i kijek sie nie podda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 To jest dobre 14 gr. Akcje ma semiparaboliczną czego chcieć więcej na jazio klenie. Ryby z tego spadać nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 No i chyba go kupię Zastanawiam sie jeszcze nad tym fiume do 18g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 pytanko do posiadaczy luckego 3.05 dł ... czy wedka przy swojej wadze po kilkugodzinnym łowieniu nie meczy reki wyczytałem ze to 240 g prawie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 240g to już dużo.Taka waga była by akceptowalna ale przy wędzisku 20lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 240g? toż mój Beast Master tyle waży,ale on ma cw 50-100gDaje niemiłosiernie popalić.Jeżeli to nie pomyłka-odpuść ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A posiada ktoś może Shimano Catana UL 270 1-11g? Jak to by się na jazie i klenie sprawdziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 no ale wszyscy tak zachwalaja IRI LUCKY to chyba zdecyduje sie na krótsza wersje i kupie 2,75 !? ona jest lzejsza bo 195 g wazy ... mozna przebolec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja polecam Fenwick HMXS96L-2-MF niby c.w. 7-18 ale naprawdę fajnie miota już 2-3 gramowymi woblerami,taki krowi ogon,na odrze dobrze mi się nim łowi klenio-jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja mam IRI lucky 305 i powiem że mimo tej wagi nawet idzie wytrzymać całodniowe łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 poszło zamówienie na lucky 2.75 , jednak moje rzeczki nie sa ogromne a 40 g róznicy jest miedzu wersja 3,05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ja zdecydowałem się w końcu na Daiwę Exceler 3-18g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja używam lucky 305 juz 2 sezon i moge z czystym sumieniem polecić ten kij w tym przedziale cenowy,na około 100 jazi(35-58cm) tylko 2 mi sie wypieły.Po 8h łowienia troche łapa boli... mogłby być lżejszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja używam lucky 305 juz 2 sezon i moge z czystym sumieniem polecić ten kij w tym przedziale cenowy,na około 100 jazi(35-58cm) tylko 2 mi sie wypieły.Po 8h łowienia troche łapa boli... mogłby być lżejszy..fajnie wiedziec ze dobrze trzyma rybki ... a jesli chodzi o wage wziałem krótszy rozmiar 2.75 na moje małe rzeczki starczy a reka nie dostanie a kolego jak klenie na niej sie sprawuja a zwłaszcza takie 40 + ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 fajnie wiedziec ze dobrze trzyma rybki ... a jesli chodzi o wage wziałem krótszy rozmiar 2.75 na moje małe rzeczki starczy a reka nie dostanie a kolego jak klenie na niej sie sprawuja a zwłaszcza takie 40 + ?niestety nie wiem,bo na mojej rzece klenia jak na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 niestety nie wiem,bo na mojej rzece klenia jak na lekarstwo...heh a u mnie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Miro a jeszcze pytanko jak kijek radzi sobie z silniejszym nurtem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi