Skocz do zawartości

Najlepszy fizyczny sklep wędkarski na śląsku

Alexondre

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Za 2 tygodnie wybieram się z obczyzny do Polski, będę mieszkał przez parę dni w Bytomiu. Nie byłem w Polsce lata... może ktoś się może podzielić jakimś dobrze zaopatrzonym sklepem wędkarskim w okolicach Bytomia (Śląsk) ?

Pozdrowienia 

Skoro będziesz w Beuthen, to jednak najlepiej zaopatrzonym w asortyment sklepem jest Fishing Mart.
Najbliżej masz do Katowic na ul.Bocheńskiego, jedź zobacz obadaj.
Ja dodałbym jeszcze Jeżozwierza w Rudzie Śląskiej.
W sumie nie napisałeś jaki asortyment wędkarski interesuje cię, ale jak wspomniałem, FM będzie chyba najbardziej odpowiedni, to dość duży salon wędkarski.

EDIT : (upssss Andrzej już wstawił Jeża  :) ).

Edytowane przez Zwierzu

Widzę że wszyscy bywamy w FM ( no bo gdzieżby indziej ? ) ...nawet Pan Czesio nie jest w stanie nas zniechęcić.

Alex..... To jest bardzo dobry sklep i świetnie zaopatrzony ( jak na Polskie realia ) nie należy jednak kupować w nim śpiochówów ( w szczególności Solvkrokenów ) bo Pan Czesio ma zwyczaj kąpać się w nich w wannie , a Bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze Pan Czesio zwykł próbować na sobie.

Kupując tam zwróć uwagę czy dostałeś wszystkie dokumenty które są wymagane w wypadku roszczeń z tytułu gwarancji lub rękojmi.

Ponadto robiąc zakupy za więcej niż 100zł przypomnij że należy ci się rabacik.

Takie rzeczy potrafią umknąć

• Like 1

Dużo by pisać.

Pan Czesio to legendarny właściciel tego sklepu.

Nie chce mi się grzebać po forum w poszukiwaniu odpowiednich wątków ale jest to postać która swego czasu na długie zimowe tygodnie nadała sens istnieniu tego forum.

Może Kuba wrzuci linka ?

Dużo by pisać.

Pan Czesio to legendarny właściciel tego sklepu.

(...)

Gwoli ścisłości - tylko części internetowej. 

Sklepy stacjonarne posiadają osobną władzę i załogę. Różne są polityki, w tym cenowe i gwarancyjne. Wspólne jest tylko zamawianie towaru, choć i to nie do końca jest prawdą :)

Zostawmy Pana Czesia.

Czy go lubimy czy nie to FM jest najbardziej kompetentnym sklepem stacjonarnym na Śląsku ( jeśli chodzi o spinning i casting ).

Był podobno kiedyś ( może jest cały czas ? ) megaprofesjonalny sklep nastawiony stricte na spinning na osiedlu Paderewskiego w Katowicach . Ja tam nigdy nie trafiłem ale słyszałem dobre słowa z kilku ust .....Wie ktoś coś ?