Jarek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Hej!Mam do wyceny 2 monety - obola i jakąś "niby" tatarską.Jest tu może ktoś kto wiedziałby coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wywierć w każdej monecie po dwie dziurki, w jedną krętlik, w drugą kotwiczkę, to wtedy znajdą się znawcy "obolówek" i "tatarek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 http://www.numizmatyka.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) zobacz w jakich cenach chodzą po allegro i będziesz wiedzieć. Pamiętaj, że stare,"egzotyczne" nie znaczy cenne ... Jak nie dasz rady to podeślij je na PW Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dzięki za pomoc:) Już działam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Tylko ich nie czyść mechanicznie bo będą się faktycznie nadawały tylko na błystki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Mam znajomego numizmatyka, podrzuć fotki i się dowiem czegoś więcej. Stare nie zawsze znaczy cenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi