Skocz do zawartości
  • 0

Zaproszenie do sklepu

Zanderix

Pytanie

W imieniu właścicieli pragnę zaprosić do nowootwartego sklepu intenetowego www.szczupak.net.pl.

Ilość asortymentu nie jest być może powalająca z nóg, jednak sukcesywnie będzie wzrastać.

Ceny jedne z najniższych w kraju.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A, no to sie wyjasnilo :D B)

Musze powiedziec ze nowa jest dla mnie informacja o wspolpracy pomiedzy Dragonem a RST. Jakos umknelo mi to podczas targow w Warszawie. Ciekawy jestem jakie to bedzie mialo konsekwencje dla topowych do tej pory marek Dragona takich jak HM-80 bo teraz, jak rozumiem, topowym produktem bedzie RST. W kazdym badz razie cena oszalamia

Pozdrawiam

• 0

Bardzo ładna i taka spokojna strona. Podoba mi się. Niestety autorzy nie uniknęli niedoróbek. Brak normalnej polskiej czcionki na stronie głównej, a stronie z regulaminem to już tragednia. Wygląda to jak pismo napisane na angielskiej maszynie do pisania z połowy ubiegłego wieku z ręcznymi korektami polskich znaków diakrytycznych.

pozdrawiam

• 0

Zgadzam sie co do tego, ze jest w ofercie kilka modeli i trudno sie spodziewac, ze wszystkie sa palami...

Jednak, jako byly uzytkownik dwoch modeli RST mam watpliwosci czy walory uzytkowe albo jakies inne sa warte zaplacenia tak horrendalnych cen.

Ale dobrze, ze powstal nowy sklep...im ich wiecej, tym wieksza szansa, ze my konsumenci bedziemy mogli liczyc na nizsze ceny...

Gumo

• 0

Jakby ktos chcial sobie odswiezyc wspomnienia dot. RST to w Jerku na Twradej w Warszawie stoi komisowa wedka do castingu sygnowana RST. Jest to model Pike dlugosci 2,60 klasy Medium,

zwraca uwage bo na foregripie ma osadzony metalowy znaczek szczupaka. Nie pamietam dokladnie opisu blanku, ale chyba M3.

Pozdrawiam

• 0

Ale dobrze, ze powstal nowy sklep...im ich wiecej, tym wieksza szansa, ze my konsumenci bedziemy mogli liczyc na nizsze ceny...

Gumo

Ceny to pozostaly mniej wiecej na tym poziomie, jaki mi proponowal Mr Dragon...horrendalnym. Ale cóż, prawa ekonomii są nieublagane, zwlaszcza to o elastycznosci cenowej popytu :lol: