artmio Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam wszystkich obecnych na forum poniewaz jestem nowy to zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2009 oraz taaakiej ryby.Teraz moje pytanie odnosnie materialu chodzi mi orodzaj pianki termoutwardzalnej jak sie nazywa i gdzie mozna ja kupic natomiast czesc druga mojego pytania to sprawa lakieru epoksydowego czy moze wiecie jak sie nazywa chodzi o lakier ktory po pomalowaniu nie bedzie przybieral koloru zoltego.Te ktore stosowalem po krotkim czasie zolkly(dodam ze nie mam wiekszego doswiadczenia w sprawach lakierow)Dziekuje i pozdrawiam Artmio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 witaj na forum lakier = envirotex albo devcon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 zobacz tez tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7560& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi