Stachu42 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 to jest turkus,ale w rodzinie niebieskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Zajebisty (Pan Mod wybaczy nieparlamentarne..) dolnik Jak podeslales mi foty na maila, to myslalem, ze lepiej nie bedzie - ale jest. Dla mnie bomba. Edytowane 11 Stycznia 2015 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cieszę sie że Ci się podoba,nitka w rzeczywistości jest turkusowa tylko aparacik troche słaby i wychodzi inaczej .Czekam na Twojego Pozdrawiam S.G. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Trzeci w kolejce dopiero.. Najpierw mam CD 702M, potem Pac Baya RF2SH 993-2. Podniosles wysoko poprzeczke, to tez inna sprawa.. Ale cos mi juz chodzi po glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Z racji,że wstawiłem rurkę alu (uchwyt został wzmocniony) zastosowałem tylko dwie tulejki podpierające go(również alu) powinno być cacy-zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 To się nazywa wrodzona skromność i grzeczność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Madmatt to o Ciebie chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 no no no to się kolega rozkręcił Gratuluję pomysłów i życzę dalszych jeszcze ciekawszych projektów. ps. co następne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Najprawdopodobniej brakujący do kolekcji UMBX do 1oz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ale klasycznie tak jak pozostałe z tej seri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ale klasycznie tak jak pozostałe z tej seritez tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 masz fotki z ugięcia tego MHX -a ? jestem ciekaw jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Faktycznie ten niebieski (turkus) ma cos w sobie. Spoko kijaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 fotki mam ,ale z ugięcia samego blanku nieuzbrojonego.Kijek był jeszcze ciepły więc nie chciałem naginać ,moim zdaniem kijek po lakierowaniu powinien co najmniej z tydzień polleżakować albo i dłużej. W celach dydaktycznych rozcinałem omotki po pary dniach pod spodem było niestety niedoschnięte,Myślę,że przedwczesne użytkowanie powoduje klikanie przelotek oraz pękanie omotek -ale to taki mój wywód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 fotki mam ,ale z ugięcia samego blanku nieuzbrojonego.Kijek był jeszcze ciepły więc nie chciałem naginać ,moim zdaniem kijek po lakierowaniu powinien co najmniej z tydzień polleżakować albo i dłużej. W celach dydaktycznych rozcinałem omotki po pary dniach pod spodem było niestety niedoschnięte,Myślę,że przedwczesne użytkowanie powoduje klikanie przelotek oraz pękanie omotek -ale to taki mój wywód to jak Ci doschnie i chwilke znajdziesz to wrzuc focie z ugieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam, Przyszedł czas na ostatnie brakujące ogniwo w mojej małej kolekcji Phenixa.Jest to UMBX-606H-B6'6" 10-20 3/8 - 1 oz. Fast.Ubrany został w AlpsyY od 30-6 szczyt również alps.Dolnik w mim stylu nawiązujący do poprzedników ,uchwyt Zieliński osadzony na tuleji aluminiowej,reszta jak na zdjęciach.Użyłem nici firmy Madeira,ale niestety nie polecam,ciągnie się jak guma ,przy lakierowaniu trzeba uważać aby nie porozwalac zwojów mimo odpowiedniego naciągu-dla mnie zle się pracowało na tym produkcie.Zapraszam do oglądnięcia fotek. Pozdrawiam Stanisław Gawełda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 jak zwykle załączam wiecej fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 I jeszcze parę fotek z lustrzanki przy dobrym nasłonecznieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 cd. z lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 na omotkach to jest ten wspaniały prokote medium ,ale trzeba przyznać,że pieknie błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 na omotkach to jest ten wspaniały prokote medium ,ale trzeba przyznać,że pieknie błyszczy a no zdjęcie i tak nie odda piękna wędki na żywo mozna dopiero podziwiać tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 na pewno w tym sezonie pooglądamy i sprawdzimy na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 na pewno w tym sezonie pooglądamy i sprawdzimy na wodzie no ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Stasiu jedziesz z tymi patykami nieźle. Dużo jeszcze tego masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi