andrzej525 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 ta stalowa rurka robi robote kocur:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 MHX podoba mi sie . Naprawdę ładny wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 No, od czasu do czasu trzeba cos np. pod Japan styl,aby nie było zbyt monotonnie .Ciesze sie,że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zapomniałbym o kontrowersyjnych ugięciach ,mam mieszane uczucia co do tego blanku ,przesztywnienie na składaniu,dolnik kołkowaty. Pewna pracownia pisała w samych supelatywach o tym MHX,ja go na rybkach nie testowałem oby jednak tak było jak był słodzony-zobaczymy,na wiosnę coś napiszę na ten temat ;)Na fotkach to było wszystko co mozna było przygiąc,wspomniany dół wiecej nie puszcza Pozdrawiam S.Gawełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 No ugięcie to ma takie typowo 'sandaczowe' W dolniku niezły kołek. Ma to i swoje plusy dodatnie, jedni lubią inni nienawidzą, blank dedykowany tym pierwszym. Do jigowania fajny do holowania już niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 jeszcze zagubione dwie fotki, tak jest wyważony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 zapomniałem dodac twinpower Mgs2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 wyważenie idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Pauza do połowy marca ,trzeba popracowac na te bawidełka,na przelotki w kolejce czeka miedzy innymi sc5 Pozdrawiam S.Gawełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam,z powodu braku czasu chcę pokazać tylko dwa dolniki ,jeden skończony zamontowany na blanku drugi jeszcze surowy w fazie wykańczania pod blank NFC HM-MB667-1 choć do póki nie wezmę blanku do ręki to nie będę wiedział czy będzie można zamontować ten patent na wyżej wymieniony pręt.Uchwyt DPS zamontowany na rurce alu ,całość na dwóch podporach,od dołu tulejka,a od fore tulejo-pierscień w obydwu projektach.Poniżej kilka fotek. PozdrawiamSt.Gawełda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 a to ten drugi w fazie budowy,bez fore i pierscieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie boisz sie Stachu isc swoja droga Moze sie podobac albo nie, ale wedki napewno oryginalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ta rura pod dps-em moim zdaniem powinna zdecydowanie poprawic czucie,a co do reszty to się z Tobą zgadzam,może być brzydkie ,ale napewno inne, nietuzinkowe.Pozdrowienia dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Zapomniałbym o kontrowersyjnych ugięciach ,mam mieszane uczucia co do tego blanku ,przesztywnienie na składaniu,dolnik kołkowaty. Pewna pracownia pisała w samych supelatywach o tym MHX,ja go na rybkach nie testowałem oby jednak tak było jak był słodzony-zobaczymy,na wiosnę coś napiszę na ten temat ;)Na fotkach to było wszystko co mozna było przygiąc,wspomniany dół wiecej nie puszcza Pozdrawiam S.Gawełdataki kijek by mnie interesowal..jaki to dokladnie model mhx bo jakos doczytac nie moge,albo juz o tej godzinie zmeczony jestem wiele za taki kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 MHX843dwuskład,od 1/4-1/2 oz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 jezeli jestes zainteresowany nim to prosze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A co koledzy powiedzą na ten przyrządzik? Już po testach działa poprawnie ,wybija kapsle 19mm w stosunku do moich pierwszych zmniejszyłem tylko o 1mm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 masz fantazję i widze ze lubisz kombinować pozdr ciekawa ta maszynka do tych kapselków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 jestem w Dani jutro zadzwonie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jestem w Dani jutro zadzwonie do Ciebiespoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Stasiu ja już po ciężkich robotach, a ty widzę że wymiatasz ;-)Fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Piotr wymiatam w Skandynawi teraz na 8 tygodniowym kontrakcie gdzies do końcówki maja.Pozdrowionka dla Ciebie. Zadzwonie po swiętach to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam,Krótki urlop pozwolił mi na dokończenie kilku projektów.Na pierwszy plan poszedł St. Croix5CSMF1/4-5/8 ze złamaną szczytówką w transporcie ze Stanów.Najwiecej problemów miałem z dopasowaniem sztyfta i rurki zewnętrznej,żeby w jak najmniejszym stopniu zminimalizować przesztywnienie.Sztyft dobrałem z Jaxona ,a rurke zewnętrzną ze starego chińskiego teleskopu.Prawie się udało choć nigdy to nie będzie oryginał,aledla mnie jest do przyjęcia,a efekt wizualny zapewne dla jednych na tak ,a dla innych tylko kosz.Kij uzbrojony w Alpsy od 25-5,szczyt tytan,uchwyt DPS Fuji osadzony na rurce aluminiowej na której zamontowana jest reszta dolnika,całośc podparta tylko na dwóch tulejkach alu,kolorystyka nawiązująca do poprzedniej SC5.Ponieważ mam już taka samą sc5 to w tej pozwoliłem sobie na obcięcie szczytu o 5cm,opłacało się ,ideał do ostrego jigowania,takiej kosy jeszcze nie miałem i do tego bardzoooo czułej, pięknie pracującej-kij po testach.Moim zdaniem czułość osiągnąłem poprzez zastosowanie wspomnianej rurki alu na której jest cały dolnik wraz z uchwytem-środek pudło gitary.Następne projekty w krótce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A czemu nie reklamowales tego zlamanego blanku? z tego co pamietam to dostales go kilka miesiecy temu, to do tej pory bys juz pewnie zamiennik z STC dostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 odpusciłem ,może niepotrzebnie, nowego bym pewnie nie chlasnął od góry,a wyszła naprawdę super dzida.Z czystym sumieniem polecam to każdemu kto potrzebuje kija pod koguta lub do jigowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi