Iras1975 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Po każdym wędkowaniu polerowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jeżeli kolego polerujesz to trzeba też zabezpieczyć odpowiednim środkiem.Dla porównania TIRY miewają polerowane felgi i zawsze im lśnią jak słońce to jest normalne,że raz na jakis czas trzeba przetrzeć,aby nabrało pierwotnego wyglądu-wszystko wymaga odpowiedniego utzymania i nic nie jest wieczne Szanowny Panie Kolego. Pozdrawiam S.G. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam, MHX-PF1202ML,to jest 3 metrówka, kijek jeszcze nie jest uzbrojony,ale kolega prosił,żeby pokazać jego ugięcie.Myślę,że pomoże w podjęciu decyzji zakupu.Do tego blanku nic nie wklejam zostawiam go w oryginale,moim zdaniem nie ma potrzeby wykonywać żadnych zabiegów. Pozdrawiam S.Gawełda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam,ukończyłem wreszcie St.Croixa5CS66MF ,Cesarza (myślę,że na taki tytuł zasługuje producent tych blanków)ubrałem w przelotki tytanowe Dblue od 25-5,szczyt Fuji5,5,uchwyt tradycyjnie Aero na tulejkach alu,pierścionki również alu,dolnik jak na fotkach poniżej i mam nadzieję,że nie obraziłem Go moimi skromnymi szatami.Wędeczka oczywiście była na wodzie rybki niestety nie złowiła,ale czucie na tym patyku nie do opisania……...Chyba już wiem na jakich blankach będę robił dla siebie kijaszki.Zapraszam do oglądnięcia fotek. Pozdrawiam S.Gawełda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 i jeszcze parę fotek Cesarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 widac że Twój styl został zachowany bardzo ladny kijaszek skoda ze nie masz fotek ugiacia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ugięcia pokażę ale na sucho- niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 A co to za przelotki tytanowe Dblue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak to są tytany chińczyk,ale według mnie całkiem poprawny.W 30 moim zdaniem trochę delikatna ramka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Foty z ugięcia SC5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Widze że sie Twój pomocnik troche musial na gimnastykowac zeby tego kija uciąć.Jest moc w tym blanku Daj Boże żebyś w tym roku takiego sandaczka zapią zeby Ci tak tego kja po wyginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam,chcę Wam pokazać ciekawy uchwyt pod spina jaki dostałem na gwiazdkę od Przyjaciela z USA.Wersja oryginalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A to z tuleją aluminiową wstawioną przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bardzo podobny miałem na wedce rozemaier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja takiej wędki nawet na oczy nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Najprawdopodobniej będzie założony do HM MHX 1/4-1/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Samoróbka plus zestaw narzędzi do rzeźbienia korka,pianki,drewna itp.Prymitywny,ale skuteczny. Pozdrawiam S.Gawełda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Stabilne łoże, podparcie jak diabli, silnik co słonia pociągnie, co więcej trzeba ??Fajny sprzęcior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 co miałem pod ręka to wsadziłem,0,5 kw trzy fazy jeszcze po dziadku od dojarki jeżeli Ci to coś mówi Około 3200( moze ciut więcej nie liczyłem ze wzoru) obr/min. Napewno go nie przydusi żadna formatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mały offtop, kurde, myślałem że ja coś napisałem w temacie i lekko się zdziwiłem Bardzo fajne wędki, bardzo ładnie wykonane Aż musiałem całość tematu przejrzeć Pozdrawiam, Stachu442 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dzięki Stachu442,pozdrowienia dla Ciebie ,a z tymi wędkami-to ja dopiero sie uczę,zobaczymy co bedzie dalej. Pozdrawiam S.Gawelda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam,zakupiłem dwa niskobudżetowe blanki CRB Special IM6 7' 14-18lb.1-2oz.przynajmniej tak jest w opisie .Jednego oskrobałem i wkleiłem,drugi bedzie uzbrojony w oryginale.Ugięcia oryginału poniżej na fotkach.Czego chciec więcej....oceńcie sami,waga ok.60gr. Pozdrawiam S.Gawełda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Długo czekałem az ktos sie weźmie za te blanki ! Mów jak wrażenia szybkie to ? Widziałem na azjatyckich stronach ze ma dobre głębokie ugięcie . Bo Opis ze strony brc jak zwykle powala jakością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam,zakupiłem dwa niskobudżetowe blanki CRB Special IM6 7' 14-18lb.1-2oz.przynajmniej tak jest w opisie .Jednego oskrobałem i wkleiłem,drugi bedzie uzbrojony w oryginale.Ugięcia oryginału poniżej na fotkach.Czego chciec więcej....oceńcie sami,waga ok.60gr. Pozdrawiam S.GawełdaCRB mimo niskiego budżetu to fajne blanki. Część z nich robi Lamiglas dla CRB IM6 to jest całkiem przyzwoity moduł, 44mln. Porównywalnie do RX7 Batsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Ogarnie to to 7cm slidery S ? Edytowane 4 Stycznia 2015 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi