DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 To co szukam to czerwono-czarny tiger thread, pelno innych zestawien kolorystycznych np:http://www.guidesnblanks.com/product/7048/category/236 Ale akurat czerwono-czarnego nie moge trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Edit - Pawle, nitka to Fishawk Metalic Twist nie Variegated, wszystko przez to, ze na nawijarce mam juz nitke do nastepnego projektu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Cast gotowy, wlasnie zszedl z suszarki. Blank CDEXN-702M. Lapa montowana z tub karbonowych, aluminium, pianki i grafitu; zdjecie elementow wczesniej w watku. Rekojesc pusta w srodku, celem zwiekszenia czulosci i zmniejszenia wagi. Nakrecany, przyciety KDPS. Nici Fishhawk (chyba nie chce juz innych), lakier ProKote Medium. Zdjecia tradycyjnie kiepskie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Niezle wyszlo Taki Terminator 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dzieki Zobaczymy jak bedzie lowic..Postawowe zalozenia udalo sie spelnic - kijek jest leciutki i szybki. Oby kolega, dla ktorego zbudowalem byl zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Super ! Teraz dla siebie zacznij kręcić a ja przy okazji dziękuję za wkręcenie mnie w ten dział pasji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Super ! Teraz dla siebie zacznij kręcić a ja przy okazji dziękuję za wkręcenie mnie w ten dział pasji Nie mow Matt ze tez zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie mow Matt ze tez zaczynasz? na razie muszę naprawic sobie kijka bo zepsułem .... maszyneria już leci do mnie i zaczynam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Zazdroszcze Kolegom, ktorzy wstawiaja zdjecia tylko i wylacznie gotowych wedek; ja nie potrafie sie powstrzymac - kilka fotek z klejenia MHX 842-2, wedeczki, ktora buduje dla mojej lepszej polowy Minima TiGold i dedykowany kolowrotek oraz niespodzianka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Świetne Niebieskooka blondynka? Jak wkomponujesz piórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Cool, wszystkie komponenty w Matagi kupowales, ratan tez, czy gdzies indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Zielonooka, drobna brunetka Rattan z Rodmasu (gleboki uklon w strone pracowni, bo na podstawie fotki uchwytu i mojego widzimisie, wykonali swietny kawalek komponentu, zarowno kolorystyczne jak i rozmiarowo). Jak bede skladal wedke dla corki, to wiem gdzie uderzyc po rattan w kolorze rozowym Uchwyt z mudhole, przelotki z rodringsandthings.. skrzydla sojki z jakiegos sklepu dla muchozoli (bez urazy ), fishtec, czy jakos tak. Piorka poloze na colour preserverze, przeczesze sztywnym pedzelkiem, na to lakier; byc moze omotka, zeby przytrzymac w miejscu.. zobaczymy, gdzie mnie estetyka poniesie Dupka Matagi z Rodhouse.fr ale do nastepnego projektu (M1 SP962XUL-rowniez Rodmas), mysle, ze bedzie tego Matagi wiecej; pasuje idealnie i wyglada naprawde dobrze Nie, nie bylo lokowania produktu Edytowane 10 Października 2015 przez madmatt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Mateusz może lepiej dać na przejściu przelotek w tunel jedną w ramce v . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Mateusz może lepiej dać na przejściu przelotek w tunel jedną w ramce v .Myslalem o tym; mam nawet V-ki w zapasie. Poki co, mam nadzieje, ze matchowa 4L sprawdzi sie w tej roli. Wszystko wyjdzie w praniu, po przyklejeniu przelotek tasma i testach odleglosciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na prośbę budowniczego przetestowałem jego rękodzieło.Łowisko to krótki i płytki kanał max 2m.Można tam ładnych pasiaków połowić.Do tej bardzo lekkiej wędki z nietypowym siedziskiem na kręcioł przypiąłem penn conflict 2500.Troszkę się obawiałem,że ten uchwyt będzie niewygodny w mojej wielkiej dłoni,ale nie potrzebnie.Zacząlem od główki 2gr plus gumka.Do puki nie zawiewało to opad było czuć w rękojeści.W moim odczuciu 5gr to jest max w tym patyku.Próbowałem różne gumy i jigi ale nadal bez ryby.Postanowiłem przezbroić na boczny trok z muchą na końcu.Wielkim zaskoczeniem okazał się szczyt wędki.Jak dotąd na trok łowiłem wklejką ale czułością ten kij powalił wklejkę na kolana.Pałeczka 5gr z plećką i czułem jak ciężarek ociera się o to co na dnie leży.O braniach dużo nie napiszę tylko tyle,że gdybym miał cieńszą plecionkę to bym szczytował z każdym braniem Pchła rozdziewiczona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na prośbę budowniczego przetestowałem jego rękodzieło.Łowisko to krótki i płytki kanał max 2m.Można tam ładnych pasiaków połowić.Do tej bardzo lekkiej wędki z nietypowym siedziskiem na kręcioł przypiąłem penn conflict 2500.Troszkę się obawiałem,że ten uchwyt będzie niewygodny w mojej wielkiej dłoni,ale nie potrzebnie.Zacząlem od główki 2gr plus gumka.Do puki nie zawiewało to opad było czuć w rękojeści.W moim odczuciu 5gr to jest max w tym patyku.Próbowałem różne gumy i jigi ale nadal bez ryby.Postanowiłem przezbroić na boczny trok z muchą na końcu.Wielkim zaskoczeniem okazał się szczyt wędki.Jak dotąd na trok łowiłem wklejką ale czułością ten kij powalił wklejkę na kolana.Pałeczka 5gr z plećką i czułem jak ciężarek ociera się o to co na dnie leży.O braniach dużo nie napiszę tylko tyle,że gdybym miał cieńszą plecionkę to bym szczytował z każdym braniem Pchła rozdziewiczona Z wklejką jak to z wklejką,więcej pokaże niż przekaże do ręki...przynajmniej tak to wygląda w seryjnych kijkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Pare fotek marnej jakosci z placu boju Piorka: Okolice uchwytu x 2: Bialy jedwab Gudebrod do przelotek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Pare fotek marnej jakosci z placu boju Piorka: Okolice uchwytu x 2: Bialy jedwab Gudebrod do przelotek Na tym zdjeciu wyglada jakby odleglosc miedzy dwoma czesciami uchwytu miala wiecej niz 34mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Zludzenie optyczne. Jest rowno 30. Odleglosc pod stopke Certatki Musze sie zapisac na jakis kurs fotografii czy cos.. Edytowane 15 Listopada 2015 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Coby goloslownym nie byc Edytowane 15 Listopada 2015 przez madmatt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Tak myslalem ze jakies zludzenie optyczne, z reguly tak wychodzi w zdjeciach pod katem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Musze sie zapisac na jakis kurs fotografii czy cos.. Fotki pstryka sie aparatem a nie telefonem . Na początek powinno pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Pozazdroscilem kolegom "japoncow", wiec wykalaczka na okonki; czarna dla rownowagi.... Dzisiaj dotarla paczka z Rodhouse. Ponizej przymiarki w przededniu brudnego etapu - toczenia, klejenia etc.. Graty Uchwyt Dupka Caloksztalt Aparat tez sobie kupilem ale jeszcze sie ucze... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ciekawie się zapowiada , czekamy na więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Japan style pełną gębą.Czekam na finał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi